Kropelka30
Fanka BB :)
Tzn mam wziac 4 kulki naraz? Nie za duzo? Kurcze sama nie wiem...przedawkować to tez raczej mozna.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W ulotce piszą zeby ta dawkę pominąć.
Jestem na siebie taka zła!!!!! Jak mogłam zapomnieć, zawsze brałam o tej samej godzinie, jak w zegarku. A dzis mnie zamroczyło chyba.
To progesteron, czyli tak jak luteina. Dzis 14 dpt i mam nadzieje ze produkuje juz sama troche tego progesteronu...I ze nic zlego sie nie stanie.Ale co to za lek??? Taka luteina?? Nie czytaj ulotki bo one sie nijak nie maja do inv. Nawet ulotka menopuru to jakis straszny kosmos jest...
Zrob sobie 3 godzinna przerwe od ostatnoej dawki i wkladajTo progesteron, czyli tak jak luteina. Dzis 14 dpt i mam nadzieje ze produkuje juz sama troche tego progesteronu...I ze nic zlego sie nie stanie.
To progesteron, czyli tak jak luteina. Dzis 14 dpt i mam nadzieje ze produkuje juz sama troche tego progesteronu...I ze nic zlego sie nie stanie.
No jak to Lile...a ciałko żółte? Wiadomo ze pozniej łożysko ale na początku to ciałko żółte odpowiada za progesteron.
No jak to Lile...a ciałko żółte? Wiadomo ze pozniej łożysko ale na początku to ciałko żółte odpowiada za progesteron.