reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Lile dla mnie to nadal nieoczywiste ;););) nierealne, nieprawdopodobne.
Ale dziekuje za wiarę.
Przeraża mnie to jak daleko wybiegam juz myślami w przyszłość. Jesli to prawda ze jestem w ciąży to termin bedzie w okolicy urodzin mojego chłopaka:):):):):):) superowo.

Boje sie powrotu do pracy. W poniedziałek juz musze isc :/

Hehe. Ten 'pozytywnie falszywy' test ktory Ci wrzucilam to moj, 11 dni po pregnylu, ciaza blizniacza. Za 10 dni mam usg polowkowe, a calosc dalej wydaje sie nierealna.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hehe. Ten 'pozytywnie falszywy' test ktory Ci wrzucilam to moj, 11 dni po pregnylu, ciaza blizniacza. Za 10 dni mam usg polowkowe, a calosc dalej wydaje sie nierealna.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tak bardzo chciałabym bliźnięta. Niestety nie było szans zeby odbył sie transfer dwóch zarodków, bo dają tylko przy trzecim podejściu i to kobietom po 35 roku życia .
U Ciebie pyknelo za pierwszym razem?

Zobaczysz 2 kreski!!! Albo nawet 3 tak jak ja ostatnio:wink:
Bardzo mocno Ci tego życzę!!!!
Dziękuję [emoji9] Dwie wystarczą!!!! Dzisiaj 6 dpt i ogarnęły mnie wątpliwości czy się uda. Do tej pory miałam pozytywne podejście, teraz im bliżej testowania, tym większe nerwy i wątpliwości. Dzisiaj już jestem na nogach, chociaż jestem na L4 i mogłabym pospać, to nie mogę.

Ja tak bardzo chciałabym bliźnięta. Niestety nie było szans zeby odbył sie transfer dwóch zarodków, bo dają tylko przy trzecim podejściu i to kobietom po 35 roku życia .
Ja mam dwa zarodki, pewnie dlatego, że skończyłam 35 lat. Sama jestem od bliźniąt, wiec super byłoby tradycję w rodzinie zachować [emoji1]

U mnie zagadka medyczna. 4 stymulacje, pierwsze 3 bez rezultatu. W 4tej wyniki wskazywaly na brak komorek wiec mielismy tylko rozwalic pecherzyki pregnylem i leciec 5ta. Po 3 dniach od pregnylu dostalam solidnej hiperki, beta wysoka, bliznieta.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Aktualizacja sytuacji:
Beta ładnie rosła do 1400, jednak Żona dostała mocnego bólu brzucha, do tego mocnego krwawienia. Odrazu pojechała do lekarza i niestety okazało się że naszego skarbka już nie ma z nami :( dla potwierdzenia zrobilą dzisiaj betę i spadła do 400 :(

Już nie wiemy co robić, ciagłe niepowodzenia :(

18dpt okazał się tragiczny :(
Przykro mi :( Trzymajcie sie .

Trzymamy kciuki za piękne widoki w czasie badań i za same dobre wiadomości!
Życzymy cierpliwości wszystkim czekającym na badania! Miłego, pozytywnego dnia dla wszystkich!

✊✊✊✊nie puszczamy za wgryzanie sie kropkow w nowe 9 miesieczne domki mamus :* ❤

Już listopad - kobietki, to bedzie nasza jesien. Niech bedzie szczesliwsza od lata :biggrin2::tak: owocna w kolejne ciaze ruszamy do boju po nasze szczescia
Pazdziernik zakonczony pozytywnymi betami :) :) forum odczarowane :) ciąg dalszy pozytywnych wiadomości :yes::yes::yes:;):)
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie najwiekszego marzenia kazdej z nas bycia mamą :):*
  • Trzymamy kciuki za dziewczynki pisanki oby jak najdluzej zostaly z mamusia

Listopad
Shake it up baby, twist and shout :)
Bedzie sie działo

25: ema51- wizyta u gin prowadzacego ciążę

26: mawila - betowanie 1
28: CzarnaInka - betowanie 1
28: Pixie_Dixie - wizyta w klinice (nt. zarodków)
30: dora2016 - betowanie 1
30: kropelka30 - betowanie 1
30: milagors - criotransfer

Grudzień
1:katherina - wizyta u gin prowadzacej ciążę
1: ziółko87 - betowanie 1
3: milagors - betowanie 1
5: rybka14 - 2 badania prenatalne
5: butterfly1331 - wizyta u gin prowadzacego ciążę
6: milagors - betowanie 2
7:ema51 - badania prenatalne
9: Ewunka -wizyta w drugiej klinice
10: milagors - betowanie 3
12: kreatola - badania prenatalne 1
13: bonia86 - usg jajników i rozpoczęcie stymulacji
13 (16:30) - wizyta u gin prowadzącego ciążę
13: koniczyna82 - wizyta przed stymulacją
14: ewelin86 - wizyta u gin prowadzacego ciążę
16:margaretka35 - konsultacje
19:ewelin86 - termin cc: witamy na swiecie ukochanego synka
21: butterfly1331 - 2 badania prenatalne
21: husann - wizyta u gin prowadzącego ciążę

2017

12.01 - kreatola - wizyta u gin prowadzącej ciążę
14.04 - Peugeotka36 - termin cc

Skontrolujcie kalendarz, gdzie którą dopisać :)

;) :D8-)
❤❤❤❤❤

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny powiedźcie mi czy takie delikatne kłucia są normalne? Czasem też mnie coś delikatnie ciągnie.
Hej. Ja mialam klucia rozne inne bole troszke jak na miesiaczke bodajże przez 1.5m po transferze wiec takie klucia to nic zlego ale jak bardzo mnie martwily to bralam nospe od czasu do czasu. A teraz to czuje juz jak maluchy buszuja w srodku i tez czasami nie milo zaboli to tu to tam bo wszytsko sie rozciaga [emoji1][emoji8]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry