reklama
Kropelka30
Fanka BB :)
Zrobiłam właśnie sikańca na dobrą wróżbę przed jutrzejszą betką i wyszła blada kreseczka..oby ładnie urosła
Trzymam kciuki!!!!
ema51
Mi sie udalo przy pierwszej stymulacji - 4 blastki z 6 zapladnianych komorek. Transfer odroczony o 3 miesiace. 1 crio w 2014 udane - synek, 2 crio w tym roku w sierpniu niestety nieudane, 3 crio 30 wrzesień - poki co trwa 11 tcJesli mozecie sie wypowiedziec dzieczyny- tym ktorym sie udalo bo nie czytalam od poczatku was za ktorym razem wam sie powiodlo ?
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Flandi
powodzenia!!!Zrobiłam właśnie sikańca na dobrą wróżbę przed jutrzejszą betką i wyszła blada kreseczka..oby ładnie urosła
Kropelka30
gosia321
Bardzo mi przykro tule mocnoAktualizacja sytuacji:
Beta ładnie rosła do 1400, jednak Żona dostała mocnego bólu brzucha, do tego mocnego krwawienia. Odrazu pojechała do lekarza i niestety okazało się że naszego skarbka już nie ma z nami dla potwierdzenia zrobilą dzisiaj betę i spadła do 400
Już nie wiemy co robić, ciagłe niepowodzenia
18dpt okazał się tragiczny
A tak wierzylam ze skoro mimo tylu przeciwnosci sie udalo to teraz bedzie tylko dobrze
Walczcie dalej
gosia321
Przykro mi tule mocno buziakiWynik odebrany... niestety potwierdzil sie poniedzialkowy 0,1 takze juz pewne ze nic nie wyszlo tym razem... Nic tylko odstawic leki czekac na miesiaczke i dzialac dalej. Kochane trzymam mocno kciuki za nas :* wierze ze kazdej sie uda
No to gratulacje ogromne!!! A miałaś testować razem ze mną [emoji12] Mam nadzieje, że ja też zobaczę w końcu dwie kreski. Super! Bardzo się cieszę!!!! [emoji2]Zobacz załącznik 784862 Zobacz załącznik 784863
Hej kobietki!!!
U mnie tak to wyglada w 11dniu po transferze
Trzymam kciuki za moje i Wasze dalsze pozytywne wyniki!!!!!
Spokojnego dnia
Kropelka30
Dora2016 tak naprawde data testu wyznaczona przez lekarza i wiarygodna to 30.11 a wiec jeszcze mam 5 dni.
Zbankrutuje na testy
Zbankrutuje na testy
reklama
lile
Dora2016 tak naprawde data testu wyznaczona przez lekarza i wiarygodna to 30.11 a wiec jeszcze mam 5 dni.
Zbankrutuje na testy
Ile ich kupilas?
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: