reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej wszystkim :) ten cały invimed Poznaniu to tylko masę wyciąga. Wyobraźcie sobie ze chce zrobić dodatkową stymulacja i punkcje, s on na to ze oddadzą mi kasę za nie wykorzystane transfer ( a tu jeszcze za wizytę potwierdzającą ciąże z testem krwi usg i wizyta psychologa w cenie pakietu) wychodzi mi 2000 zl A oni mi mówią ze tysiąc złotych mi mogą oddać.... suchej nitki nie zostawię na nich... :/ szok normalnie

reklama
Milagors, Kochana, a napisz mi proszę, bo ja już się pogubiłam, wiem, że leczysz się tak jak ja u dr Sz., wcześniej napisałaś mi, że dzięki Invikcie masz dziecko, dlatego myślałam, że się udało, ale jednak wyprowadziłaś mnie z błędu, że jeszcze nie. czyli miałaś 4 transfery - 5 lat w Invikcie i wszystko z doktor Sz.?

Sorry. Udalo mi sie w 2013, mam corke. Teraz walcze o drugie i jeszcze mi sie nie udalo ;)

Corcia od profesora - on mi robil stymulke a dr Sz transfer.

Ja na razie bez konkretnych wieści. jest 5ty dzień ale na razie nie mozna robic biopsji, za malo rizwinięte zarodki. Głòwnie trofoblasty. Info moze dzis, moze jutro. Ròżowo nie gest generalnie.

Udało mi się porozmawiać z panią emriolog. Na szczęście. Powiedziałam że, jesli bedzie widziala, ze jakis zarodek nie doczeka do momentu kiedy da sie zrobic biopsje to chciala bym zeby mrozila wczesniej. Że chcę transferować bez badań, że dla mnie priorytetem sa zarodki a nie badania. Obiecala zrobić co się da zeby było jak najlepiej.

Dziewczyny ja juz po [emoji3] w środę punkcja,ale na 90% transfer przekładamy ze względu na hiperke ...okaże sie w środę .Możecie mi doradzić jak powinnam sie przygotować do punkcji,co zabrać,jakaś koszule??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja juz po [emoji3] w środę punkcja,ale na 90% transfer przekładamy ze względu na hiperke ...okaże sie w środę .Możecie mi doradzić jak powinnam sie przygotować do punkcji,co zabrać,jakaś koszule??

PixiDixi nic nie potrzebujesz. Dostaniesz jednorazowe wszystko [emoji106] potrzebujesz duzo kciuków by wszystko poszło tak jak sobie marzysz [emoji111]️[emoji111]️[emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]

reklama
Do góry