Pixie_Dixie
Fanka BB :)
Kupiłam,ale nie wiem czy to mi cos jeszcze da w tym cyklu
Margaretka i jaskolcia ja mocno trzymam za Was kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja plamilam po punkcji dwa dni. Moze to zwykle plamienie, nie okres?A ja mam plamienie. Nie za szybko, dzien po punkcji okres już?
Dzięki Koniczynko, to u nas podobnie wyjdzie, próbuję się zorientować w cenach. A napisz mi jeszcze, czy Ty miałaś histeroskopię robioną? Widzę, że dziewczyny miały, a mi wczoraj gin. powiedziała, że nie ma potrzeby. To pytanie też kieruję do Ciebie Milagors, miałaś robioną histero.?
Wiktor
Zanim zostales poczety - pragnęliśmy Cie,
zanim sie urodziles - kochaliśmy Cie,
nim minela pierwsza minuta Twojego zycia... - byliśmy gotowi za Ciebie umrzec..."
9:48 godzina wzruszenia, 55 cm milosci, 3300 g szczescia.
Tzn. u mnie nie ma transferu w tym cyklu wiec nie biore zadnych lekow poza antybiotykiem itd. Lekarz cos mowil o okresie ale zrozumialam ze to za parę dni/tydzień. Ale przyznaję, że za bardzo koncentrowałam się na temacie zarodków I nie zapamiętałam tej info..Ja plamilam po punkcji dwa dni. Moze to zwykle plamienie, nie okres?
Koniczyna82, po punkcji to normalne, ze moze byc w koncu nakluwali w srodku przy duzym endometrium. Moze jeszcze bierzesz acard czy fraxi to tymbardziej. Spokojnie, to ustanie. Ja mam bol brzucha od wczorajszej punkcji i to mnie martwi.
Hej a co to za suplement ?
Kupiłam,ale nie wiem czy to mi cos jeszcze da w tym cyklu
Margaretka i jaskolcia ja mocno trzymam za Was kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
5 dniowa blastocysta i 26 dzien po transferze .Ktory dzien po transferze? Blastocysta?