reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ale to chyba nie Warszawski Invimed. Albo cennik sprzed paru miesięcy. W warszawskim żadnego pakietu nie ma mimo, ze na stronie widnieje taki za 8.130. Ale jak się dopytać to to taka "cena orientacyjna"

Nigdzie w cenniku nie ma info ile kosztuje punkcja. Jest za to cena za criotransfer -niby1750. Kiedy poprosiłam o aktualny cennik skoro ten ze strony nie jest aktualny otrzymałam świstek ze zdjęcia. Na świstku pan napisała To co my będziemy płacić, miedzy innymi ET 1150. Do tego 900 za mrożenie i przechowywanie zarodków. Szczerze to ja nie mam pojęcia ile zapłacę a jak zapytałam dostałam świstek bez początki, podpisu, niczego, taki do podtarcia pupy. Równie dobrze mogę przyjść za tydzień o dowiedzieć się ze ceny są zupełnie inne ;) Pod tym względem masakra jakaś :)
Postępowanie w stosunku do Klientów bardzo nie fair. "Orientacyjna" cena ....

reklama
Ale to chyba nie Warszawski Invimed. Albo cennik sprzed paru miesięcy. W warszawskim żadnego pakietu nie ma mimo, ze na stronie widnieje taki za 8.130. Ale jak się dopytać to to taka "cena orientacyjna"

Nigdzie w cenniku nie ma info ile kosztuje punkcja. Jest za to cena za criotransfer -niby1750. Kiedy poprosiłam o aktualny cennik skoro ten ze strony nie jest aktualny otrzymałam świstek ze zdjęcia. Na świstku pan napisała To co my będziemy płacić, miedzy innymi ET 1150. Do tego 900 za mrożenie i przechowywanie zarodków. Szczerze to ja nie mam pojęcia ile zapłacę a jak zapytałam dostałam świstek bez początki, podpisu, niczego, taki do podtarcia pupy. Równie dobrze mogę przyjść za tydzień o dowiedzieć się ze ceny są zupełnie inne ;) Pod tym względem masakra jakaś :)
W Białymstoku za każdy criotransfer 747 zł ;)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Wiktor
Zanim zostales poczety - pragnęliśmy Cie,
zanim sie urodziles - kochaliśmy Cie,
nim minela pierwsza minuta Twojego zycia... - byliśmy gotowi za Ciebie umrzec..."
9:48 godzina wzruszenia, 55 cm milosci, 3300 g szczescia.
Kochana gratulacje dla rodzicow :) w koncu macie swoje szczescie na swiecie przy sobie w ramionach :)
A Wiktorek sliczny niech zdrowo rosnie :)

reklama
Do góry