reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wiktor
Zanim zostales poczety - pragnęliśmy Cie,
zanim sie urodziles - kochaliśmy Cie,
nim minela pierwsza minuta Twojego zycia... - byliśmy gotowi za Ciebie umrzec..."
9:48 godzina wzruszenia, 55 cm milosci, 3300 g szczescia.
Ale cudooooo [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Jakie włoski i ten śliczny, malutki nosek![emoji7][emoji7][emoji7]
Gratuluję, niech się zdrowo chowa! :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześc dziewczyny mam pytanie dzisiaj przyszły wyniki mojego M. i ma antygen HPA1a pozytywny a HPA1b ujemny czy wie któras co to znaczy?

Pixie_Dixie w mojej klinice te leki raczej wszystkie dostaja. Przepisuje lekarz. To byla moja 7ma stymulacja, a pierwszy raz mam tak, ze nastepnego dnia mnie boli, lekow nie biore. To wlasciwie dyskomfort mocny i czasem cos zaboli. Na pewno w dniu punkcji nie da rady do pracy (jestes skolowana, zmeczona), a nastepnego to spoko. Osobiscie polecam wziac sobie wolnego tydzien po transferze lub chociaz pierwsze dwa dni po. Mozna i bez tego, ale wtedy jest wiekszy luz, relaks.

Hej dziewczęta!
Czytam na biegu i nie mam czasu odpisać.
Mąż na 9 dni w domu więc poświęcona tylko jemu :zawstydzona/y:
Olusja gratuluję piękny Bobo
Mawila powodzenia
Klarsa -pięknych widoków na serduszkowym ❤

Dziewczyny, jestem po transferze, 2 weryfikacja negatywna beta<0,1. Lekarz kazał mi jednak brać leki do 3 weryfikacji. Moje pytanie: czy okres dostanę dopiero po odstawieniu leków czy powinnam dostać normalnie mimo przyjmowania tych leków?

reklama
Do góry