kreatola
Fanka BB :)
Kreatola piękna Mróweczka [emoji173]️ Gratulacje!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kreatola piękna Mróweczka [emoji173]️ Gratulacje!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Razem będziemy poszukiwać pęcherzyków antralnych miałaś juz kiedyś monitoring co miesiąc - duże są różnice w antralnych co cykl. ?
Ja zanim zacznę monitoring zrobię kilka badań ....
Jakiś daje mi to spokój ( chodź lekarz mówi ze mi są one niepotrzebne. ..... )
Zanim zaczniesz brać może zrób badania. ?
Chyba każda z nas miała takie problemy [emoji6]Opowiem wam dowcip. Kilka lat temu na wakacjach miałam badania kontrolne po czerńiaku. Okazało się że jest git, miną okres karencji, mogłam myślec o ciąży. Zawsze wszystko miałam mega regularnie, więc nawet nie brałam pod uwagę niepowodzeń. No nie ważne bo odbiegłem od tematu. Zdecydowaliśmy się na starania we wrześniu. Kilka dni później chodziłam wściekła na siebie i trochę na męża że przyszło nam do głowy staranie we wrześniu a nie od razu po zielonym świetle na początku lata. Powód - bo końcówka wypadała by na środek lata, a nawet jeśli zajdę dopiero w październiku albo listopadzie to w upały była bym w dość zaawansowanej ciąży - nienawidzę upałów Zła byłam strasznie ale nie chciałam przkładać starań o kolejnych kilka miesięcy. Kiedyś to człowiek miał problemy, co nie?
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Chodzę do pracy..ale im bliżej wizyty tym bardziej świr mi doskwiera...[emoji6] wrócę to będę robiła lampiony, aż do zaśnięciaKlarsa tulę.... Zajmij się czymś. Ja uszyłam tą spódniczkę i dobrze mi to zrobiło.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba każda z nas miała takie problemy [emoji6]
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom