scarlett86
Aktywna w BB
.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana ale Mroweczka Boska!!! Super!!!! Zaraź nas tym szczęściem! Ewunia tańczy to Ty może śpiewaj?
Super wiadomosci poglaskaj mroweczke od cioci
a tak w ogóle: Kreatola - piękny widok!
Dziękuję :*
Wszystko jest w najlepszym porządku, Mrówka ma już 20 mm i lekarka jest bardzo zadowolona, dzidzia odpowiada wiekiem dokładnie 8+4. Powiedziała, że ryzyko poronienia wynosi teraz poniżej 5% i wreszcie, wreszcie!, "pozwoliła" nam się cieszyć
Zobacz załącznik 783275
To nie żadna mrówka, jeśli już to mrówcza królowa. Albo królewicz
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dla swojego spokoju zrobiłabym jeszcze trzecią betę. Przy poprzednim podejściu w 7dpt blastki beta 34 9 dpt beta 54 niestety 11 dpt beta 24 ciąża biochemiczna. Oczywiście trzymam kciuki żeby u was byl kolejny przyrost ale zanim minie kilka tyg do usg ja na pewno zrobiłabym jeszcze jedną betęWitam,
Dzisiaj odebraliśmy kolejna betę hcg:
9dpt - 34
11dpt - 61
Mam pytanie, czy jest to odpowiedni przyrost? Według literatury i wiedzy zdobytej od Was to jest to więcej niż te minimalne 66% przyrostu. W klinice powiedzieli ze przyrost ładny i teraz trzeba czekać na usg za 3-4 tyg.
Czy myślicie ze się tym razem udało?
dzięki Milagors. ok, przepraszam, już teraz wiem, ehhh, więc zbieramy na in vitro z pgs-ngs, chociaż nie ukrywam, że przeszło mi przez myśl - dr Mrugacz i Warszawa, zastanowimy się.