reklama
Najgorsze ze Ja czułam że się nie udało ale wszyscy w koło tak nakręcali spirale że teraz już wiem że przy crio nikomu już nie powiem. Ciężko się z tym pogodzić gdy wyniki zarodki i cała reszta była ok...
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Wspolczuje.
Ja tez nikomu nie mowie. Wkurzaja mnie teksty: uda sie, na pewno sie uda, musi sie udac blablabla. Nie pomagaja. Z resta co inni moga wiedziec??
Mawila
Fanka BB :)
Ropuszka666
Dzięki dziewczyny za słowa pocieszenia [emoji4] jest ciężko ale Ja pójdę na koniec swiat i zrobię wszystko żeby mieć swoją kruszynkę!! Nikt nam nigdy nie powiedział Państwo nie mogą mieć dzieci dlatego wierzę że kiedyś się uda ... Co prawda mam już 34 lata a mój partner 38 ale wiem że to jeszcze nie zapóźno ! A czynktoras z was wie jak to jest przy crio? Czy muszę odczekać? Czy to już mogę w następnym cyklu ?
malutkikaczorek
Witajcie
Co na wodnisty katar i przeziębienie w 10dpt? Rozkłada mnie...poradzcie coś
husann
Do crio mozesz podejsc odrazu po @.Dzięki dziewczyny za słowa pocieszenia [emoji4] jest ciężko ale Ja pójdę na koniec swiat i zrobię wszystko żeby mieć swoją kruszynkę!! Nikt nam nigdy nie powiedział Państwo nie mogą mieć dzieci dlatego wierzę że kiedyś się uda ... Co prawda mam już 34 lata a mój partner 38 ale wiem że to jeszcze nie zapóźno ! A czynktoras z was wie jak to jest przy crio? Czy muszę odczekać? Czy to już mogę w następnym cyklu ?
butterfly1331
Moderator
Bardzo mi przykro Trzymaj się!Najgorsze ze Ja czułam że się nie udało ale wszyscy w koło tak nakręcali spirale że teraz już wiem że przy crio nikomu już nie powiem. Ciężko się z tym pogodzić gdy wyniki zarodki i cała reszta była ok...
lile
Witajcie
Czosnek, inhalacje, *spam*.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
sunrisea
Ja dostalam lutke na 6 dni po 2 dziennie i szybko dostalam okres i odrazu do roboty planowanowo miałam dostac kolo 5 list a miałam juz 24 października..Dzięki dziewczyny za słowa pocieszenia [emoji4] jest ciężko ale Ja pójdę na koniec swiat i zrobię wszystko żebja
Witajcie
y mieć swoją kruszynkę!! Nikt nam nigdy nie powiedział Państwo nie mogą mieć dzieci dlatego wierzę że kiedyś się uda ... Co prawda mam już 34 lata a mój partner 38 ale wiem że to jeszcze nie zapóźno ! A czynktoras z was wie jak to jest przy crio? Czy muszę odczekać? Czy to już mogę w następnym cyklu ?
Podziel się: