reklama
Chociaż coś czujesz bo ja baaaardzo słabe bóle.ja dzisiaj 3 dpt i też mnie dopada "choroba psychiczna".
Na razie czuję się jak na miesiączkę, mocne bóle krzyża.
Ja 2dptChociaż coś czujesz bo ja baaaardzo słabe bóle.
Margaretka35
Aktywna w BB
Chociaz obydwie cos czujecie bo ja nic a nic. Wczoraj wieczorem czulam klucia w okolicach pepka,i ciagly mnie na zmiane jajniki a dzisiaj nic a nic. Ide sie wziac za jakies sprzatanie czy cos bo juz mi sie nudzi nic nierobienie :/Chociaż coś czujesz bo ja baaaardzo słabe bóle.
Ostatnia edycja:
Pixie_Dixie
Fanka BB :)
Dziewczyny miłego dnia życzę wszystkim i betującym wysokich wyników. Ja dzisiaj dostałam @ i cieszę sie jak głupia (ostatnio tak na @ chyba 8 lat temu czekałam [emoji12]) ale dzwoniłam do kliniki umówić wizyte(żeby juz sie wpisać do naszego kalendarza [emoji6])a okazuje sie ze doktorka nie ma w wyznaczonym dniu,wcześniej i później tez nie [emoji15] wiec muszę do niego dzwonić osobiście [emoji57]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
gosia321
Dzieki za info myslalam ze da sie to zakatwic na miejscu u mnie w OlsztynieMonitoring w Bialymstoku. Okolo tygodnia bylam na miejscu. Dzien po punkcji pojechalam do domu i czekalam na telefon z labolatorium. Wolalam zawsze czekac w domu zeby nie zwariowac
Ale i tak sie jeszcze zastanowie nad ta klinika
Narazie i tak musimy poczekac i poobserwowac nasienie czy bedzie jakas poprawa
Z Olsztyna to macie duzo blizej. Musialabys porozmawiac z lekarzem. Na pewno cos wam doradzi. U nas biopsja meza plus moja slaba stymulacja. Wiec podwojny stres za kazdym razemDzieki za info myslalam ze da sie to zakatwic na miejscu u mnie w Olsztynie
Ale i tak sie jeszcze zastanowie nad ta klinika
Narazie i tak musimy poczekac i poobserwowac nasienie czy bedzie jakas poprawa
Mnie juz tez nic nie boli i nie klóje tez czyms zajmuje glowe bo idZie zwariowac.Chociaz obydwie cos czujecie bo ja nic a nic. Wczoraj wieczorem czulam klucia w okolicach pepka,i ciagly mnie na zmiane jajniki a dzisiaj nic a nic. Ide sie wziac za jakies sprzatanie czy cos bo juz mi sie nudzi nic nierobienie :/
Jaskolcia
Ja posprzątałam w domu przed transferem żeby po transferze nie przyszło mi na myśl sprzątanie. Teraz znalazłam na lubię czytać fajną akcję Czytaj Pl, można za darmo wypożyczyć 12 książek.Mnie juz tez nic nie boli i nie klóje tez czyms zajmuje glowe bo idZie zwariowac.
Link do: 12 książek, 16 miast, miliony czytelników
Ja już się wciągnęłam w jedną pozycję, a zaraz chyba mały spacerek
reklama
Ropuszka666
Podziel się: