Pięknie GratulujęDziewczyny jeszcze do mnie do końca nie dociera, ale beta wyszła 36,10 [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pięknie GratulujęDziewczyny jeszcze do mnie do końca nie dociera, ale beta wyszła 36,10 [emoji4]
To teraz tylko na piękny przyrost czekamy u mnie wynik jak zwykle pewnie po 18.00Dziewczyny jeszcze do mnie do końca nie dociera, ale beta wyszła 36,10 [emoji4]
Super gratuluje...Dziewczyny jeszcze do mnie do końca nie dociera, ale beta wyszła 36,10 [emoji4]
GratulacjeDziewczyny jeszcze do mnie do końca nie dociera, ale beta wyszła 36,10 [emoji4]
Tani tany .....
Gratuluję który to dzień? Jakiego zarodka?
To teraz tylko na piękny przyrost czekamy u mnie wynik jak zwykle pewnie po 18.00
Ja sie nie krylam z leczeniem. Jak ktos zaczynal sie dopytywac itp a dlaczego nie ma rodzenstwa, to odpowiadalam ze owszem, bardzo bym chciala ale na chwile obecna nie moge miec dzieci. Od razu sie ludziom buzie zamykaja .
I nic nie powiedziałaś??Przyznam się szczerze, że we wtorek 8dpt w południe zrobiłam test sikany, bo mój mąż już nie mógł się doczekać i wyszły dwie kreski
I nic nie powiedziałaś??
Gratulacje kochanaDziewczyny jeszcze do mnie do końca nie dociera, ale beta wyszła 36,10 [emoji4]