reklama
zyrafffkaaa
Aktywna w BB
Aniu duzo calusow i usciskow [emoji8]
A jak to wyglada z temp ciala przy in vitro ? Zastanawiam sie czy tak jak przy naturalnym cyklu ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A jak to wyglada z temp ciala przy in vitro ? Zastanawiam sie czy tak jak przy naturalnym cyklu ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie tez nie jest dużo bezowe plamienie i kilka nitek krwi.jeden dzien i polowe drugiego, tak na prawde to byly takie strzepki krwi na papierze, myslalam ze juz wszystko przesadzone...
G
Gość
Gość
Gosiu, nie mam za bardzo zdania na ten temat, wiec nie chce pisac glupot.Strawbelko czy tu tez myslisz ze moze byc to prawdopodobne tez troche wiesz o tej mutacji
Przy mutacjach jest ryzyko, ale nie zawsze mutacja oznacza ze dzidzius bedzie chory. Tak jak to ze wczesniej dzidzius byl chory, nie oznacza ze mama ma mutacje, albo ze dzidzius teraz tez bedzie chory.
Jak mama ma stwierdzona mutacje to moze byc takie ryzyko, ale nie zawsze jest, bo np. przy pierwszej ciazy gdzie dzidzius byl chory moglo sie cos zle podzielic. Do tego nie kazda mama z mutacja ma chorego dzidziusia.
Ja mysle ze to wszystko jest jak totolotek.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Atena33
Fanka BB :)
To na pewno to zobaczyszU mnie tez nie jest dużo bezowe plamienie i kilka nitek krwi.
Ewunka
Aniu sercem jestem przy Tobie.
Przesyłam moc usciskow.
Osobiście znam 3 osoby którym wynik wyszedł źle a nawet bardzo źle. .....
A teraz po świecie biegają zdrowe dzieci. I tego Ci życzę z całego serca.
Przesyłam moc usciskow.
Osobiście znam 3 osoby którym wynik wyszedł źle a nawet bardzo źle. .....
A teraz po świecie biegają zdrowe dzieci. I tego Ci życzę z całego serca.
Ewunka
Koniczynko nie zaczęłabym stymulacji jeśli nie jesteś zadowolona z lekarza i jego wyjaśnień . Polecam wizytę w innej klinice ( coś Ci tu dziewczyny polecaly )
Nawet jakbyś miała zacząć miesiąc później czy 2 .....
Lepiej zacząć dobrze a nie szybko i byle jak.
Ewunka
Gratuluję bet i życzę przyrostow vi spokojnych 8 miesięcy
gosia321
Popieram cie w 100% wiem ze to jest tylko ryzyko wystapienia wad a nie pewnik. I dlatego tez piszac tamta wypowiedz ppwiedzialam ze nic nie przewiduje i nie twierdze ze Ania ma taka mutacje ale moze to jakis punkt zaczepieniaGosiu, nie mam za bardzo zdania na ten temat, wiec nie chce pisac glupot.
Przy mutacjach jest ryzyko, ale nie zawsze mutacja oznacza ze dzidzius bedzie chory. Tak jak to ze wczesniej dzidzius byl chory, nie oznacza ze mama ma mutacje, albo ze dzidzius teraz tez bedzie chory.
Jak mama ma stwierdzona mutacje to moze byc takie ryzyko, ale nie zawsze jest, bo np. przy pierwszej ciazy gdzie dzidzius byl chory moglo sie cos zle podzielic. Do tego nie kazda mama z mutacja ma chorego dzidziusia.
Ja mysle ze to wszystko jest jak totolotek.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ja zmieniłam klinikę w ostatniej chwili...z wizyty, która była 7 dni przed rozpoczęciem stymulacji (invimed) poszłam prosto do Bociana, myślałam że stracę miesiąc....tym bardziej że zanim mnie zapisza na wizytę,zlecą jeszcze jakieś badania itp...miałam farta bo Pani położna która mnie przyjęła zadzwoniła do lekarza powiedziała jaka jest sytuacja i że zależy mi na wizycie na już i lekarz przyjechał...za 30 min popatrzył w papiery, obejrzał cała teczkę z wynikami badań, zrobił usg, wywiad, podrapał się po głowie i powiedział że nie ma na co czekać wszystko możemy zdziałać w tym miesiącu i dostałam rozpisany cały plan.Koniczynko nie zaczęłabym stymulacji jeśli nie jesteś zadowolona z lekarza i jego wyjaśnień . Polecam wizytę w innej klinice ( coś Ci tu dziewczyny polecaly )
A w invimed niczego nie mogłam się dowiedzieć..na recepcji nic nie wiedzą, lekarz nie powie mi co i kiedy...nikt nic nie powie..jedna wielka tajemnica.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: