lile
Fanka BB :)
Masakra ja juz dzis z 20 razy bylam
Yep. U mnie chwilowo lozysko 'siedzi' na pecherzu.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masakra ja juz dzis z 20 razy bylam
Czyli nie jestem samaJa latam ale też staram się dużo pić ale wstawanie w nocy mnie już dobija...jeszcze jak jestem na zwolnieniu to spoko, ale zaraz będę de do pracy..
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Uuu to wspolczuje
Chyba jeszcze trochę za wcześnie u nas na takie pierwsze oznaki [emoji6]Czyli nie jestem sama
Chociaz wlasnie wyczytalam ze moze to byc podwyzszony progesteron co zrozumiale przy braniu luteiny. Ale moze to byc tez jednak pierwsza oznaka ciazy
Nie nie biore tego za pewnik ale mowie co wyczytalamChyba jeszcze trochę za wcześnie u nas na takie pierwsze oznaki [emoji6]
Ja już się wyleczyłam z takiego rozszyfrowywania mojego organizmu, po każdej IUI myślałam że jestem w ciąży,wszystkie znaki na niebie i zmieni mi to mówiły....[emoji17]
EspumisanMożecie mi jeszcze raz przypomnieć co na wzdecia? Bo wczoraj myślałam że umrę...no brzuch miałam jakbym była w 6 miesiącu...no brzuch jak nie mój... choć nie powiem, było mi w nim do twarzy [emoji7][emoji16]