reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A ja z innej beczki
Rybka ty juz masz wozek ??? Pokaz.
Kochana to u ciebie przygotowania ide cala para,super ja jeszcze miesiac i tez juz zaczne szalec z zakupami. Trzymam sie danego slowa ze jak bede w 6 miesiacu to zaczne.

reklama
2016-10-30 11.28.21.jpg 2016-10-30 11.29.03.jpg Taki przyszedł troszkę wcześniej niż miał być ale się ciesze do tego mam adapter foteliki i spacerówki

Załączniki

• 2016-10-30 11.28.21.jpg
    2016-10-30 11.28.21.jpg
    491,1 KB · Wyświetleń: 148
  • 2016-10-30 11.29.03.jpg
    2016-10-30 11.29.03.jpg
    459,3 KB · Wyświetleń: 130
Hej dziewczynki,miłego dnia :)
Ja juz spać nie mogę przed jutrem :)
Co do progesteron, u mnie Pani dr kazała brać rano i wieczorem,nie musi być o stałej godzinie. O stałej godzinie kazała brać Acard.
Co do plamienia, to pojawia się ono wtedy kiedy zarodek zagnieżdżajac się trafi na jakieś naczynka (tak czytalam), jeśli nie to nie będzie żadnego plamienia. Wiec ja się tym nie sugeruje.
Mi się niestety wydaje,że u mnie dupa blada z tego podejścia no ale jutro się wszystko zweryfikuje ;)
Dziś jak zasnęłam śniło mi się, że miałam tsh 0.5, progesteron 120[emoji14]i hcg 1.2[emoji14]Hehe witamy w wariatkowie[emoji14]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Beatka każda ma takie popaprane sny :) mi też śnią się głupoty, budzę się cała spocona..
Mam momenty zwątpienia... ale jestem dobrej myśli ... jeszcze jak się dowiedziałam, że w Bocianie mają sezon na ciążę [emoji6]

Także głowa do góry :)
Trzymam kciuki za jutrzejsze betowanie :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Ppwiedzcie mi czy ktiras z was miala tak od 2 dni ciagle chodze do toalety siku. Jak tylko cos wypije to za 5 min juz jestem w wc i za pol h znowu i tak w kolko. W nocy tez wstaje kakies 3 razy przynajmniej. Wiem ze na taki objaw to raczej za wczesnie. Nicnie nie boli wiec nie jest to stan zapalny. Wtf :errr:

Ppwiedzcie mi czy ktiras z was miala tak od 2 dni ciagle chodze do toalety siku. Jak tylko cos wypije to za 5 min juz jestem w wc i za pol h znowu i tak w kolko. W nocy tez wstaje kakies 3 razy przynajmniej. Wiem ze na taki objaw to raczej za wczesnie. Nicnie nie boli wiec nie jest to stan zapalny. Wtf :errr:
Ja latam :) ale też staram się dużo pić :) ale wstawanie w nocy mnie już dobija...jeszcze jak jestem na zwolnieniu to spoko, ale zaraz będę de do pracy..

reklama
Dziewczyny mam jeszcze pytanie. Za 100pkt.

W środę wracam do pracy po zwolnieniu, to będzie mój 14dpt...

Jak myślicie, co mogę i czy wogole coś mogę wziąć, żebym zachowała swój wewnętrzny spokój...? [emoji6]Nie mam niewiadomo jakiego stresu w pracy ale mam organizm który z byle głupoty sam się stresuje .. te 2 tygodnie dużo mi dały, odcięłam się zupełnie...i chciałabym utrzymać ten zdrowy "dystans"...

Do góry