reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
dzień dobryyyyy ;)
ema51 -wizyta pecherzykowo/serduszkowa chyba najpiękniejsza chwila w życiu kobiety , powodzenia !!!!
agamiz witamy na naszym skromnym forum , i życzę owocnych zbiorów ;-) ;)
Ja się dziś strasznie nie wyspałam budziłam się co chwila masakra jakaś , dziś wolne a oczy szeroko otwarte od 7 .
No i dupsko mnie boli po tym leku rozkurczowym :baffled:

ja dziś nie po odpoczywam muszę załatwić kilka spraw , księgowa, poczta, urząd itd. cudownie jest mieć dzień wolny od pracy ha ha ha
Ale Wam życzę miłego dnia !!!!!!!

A ja to juz sie chyba schizuje czy sie uda czy nie uda w tym podejsciu. Dzis w nocy normalnie jakies koszmary mi sie snily :p
Do tego caly czas mi goraco jakies zimne poty mam masakra! metaliczny posmak w buzi. Plecy na szczescie juz nie bola brzuch lekko jeszcze cmi. Dzis 7 dzien a ja chyba osiwieje do bety jakies zwatpienie mi sie wlacza :(

A ja to juz sie chyba schizuje czy sie uda czy nie uda w tym podejsciu. Dzis w nocy normalnie jakies koszmary mi sie snily[emoji14]
Do tego caly czas mi goraco jakies zimne poty mam masakra! metaliczny posmak w buzi. Plecy na szczescie juz nie bola brzuch lekko jeszcze cmi. Dzis 7 dzien a ja chyba osiwieje do bety jakies zwatpienie mi sie wlacza :(
Słyszałam że metaliczny posmak to dobry znak [emoji3] trzymaj kropka Gosiaku i nie puszczaj. Ja jutro transfer i też miałam dzisiaj koszmary. Buziaki i się nie stresuj [emoji8]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

A ja to juz sie chyba schizuje czy sie uda czy nie uda w tym podejsciu. Dzis w nocy normalnie jakies koszmary mi sie snily[emoji14]

Chyba każda z nas ma odrobinę zwątpienia...mimo że bardzo bardzo chce wierzyć że w końcu się udało...

I nie mogę się doczekać bety i boję się tej bety.. i rozmyślam czy iść w poniedziałek...czy to nie za wcześnie....czy tak jak planowałam w środę ..
W poniedziałek będzie 12 dpt.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Nic nam nie pozostaje, trzeba wierzyć że się udało...

Mój mąż jest świecie przekonany że jestem w ciąży :) wogole innej myśli nie dopuszcza...

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój też wczoraj mówił, że czuje ze się nam udało :)
Oby te ich przeczucia się sprawdziły :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry