reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A ja to juz sie chyba schizuje czy sie uda czy nie uda w tym podejsciu. Dzis w nocy normalnie jakies koszmary mi sie snily[emoji14]
Do tego caly czas mi goraco jakies zimne poty mam masakra! metaliczny posmak w buzi. Plecy na szczescie juz nie bola brzuch lekko jeszcze cmi. Dzis 7 dzien a ja chyba osiwieje do bety jakies zwatpienie mi sie wlacza :(
Ej,głowa do góry :)
Będzie dobrze :) ja też miałam w sumie to przez pierwsze 5-6 dni jakieś głupie sny :)
Wczoraj trochę siadlam psychicznie,zobaczymy jak będzie dziś ;)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No tyle co naobiecywal naszemu Bablowi,żeby go skusić żeby z nami został. .to teraz się musi wywiązać ;)

W takiej sytuacji nie widzę możliwości, żeby Babel mógł się nie skusić :)

Trzymam za Was mocno kciuki :-) w końcu nasze bąble są z jednego dnia :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Ej,głowa do góry :)
Będzie dobrze :) ja też miałam w sumie to przez pierwsze 5-6 dni jakieś głupie sny :)
Wczoraj trochę siadlam psychicznie,zobaczymy jak będzie dziś ;)

No jakas masakra normalnie jeszcze teraz bol glowy doszedl i ten deszcz za oknem oby to byla chwilowa zalamka do wczoraj bylo super. Ide na zakupu na poprawe humoru moze sobie w koncu kurtke na zime znajde ;)

reklama
Hmmm... Mam wyniki...
Beta 43671 - spodziewalam sie wyzszej... Ale w sumie po jakims czasie ponoc zwalnia... Nie wiem kiedy i co i jak...
Prg spadl... Na 12.1 ng/ml (38.6 nmol/l)...
Nie wiem... Teraz sie stresuje...
Jeszcze pol godz do wizyty...

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak dla mnie to lekarz powinien przepisac ci progesteron bo jak dla mnie to nie powinien tak spasc...zadzwon do niego lub napisz mu wyniki smsem...

Do góry