ema51
Fanka BB :)
Wlasnie czekam na wizyte...Jak dla mnie to lekarz powinien przepisac ci progesteron bo jak dla mnie to nie powinien tak spasc...zadzwon do niego lub napisz mu wyniki smsem...
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wlasnie czekam na wizyte...Jak dla mnie to lekarz powinien przepisac ci progesteron bo jak dla mnie to nie powinien tak spasc...zadzwon do niego lub napisz mu wyniki smsem...
Pamiętaj żeby sobie kupić ciut większą, żebyś miała miejsce na brzuszekNo jakas masakra normalnie jeszcze teraz bol glowy doszedl i ten deszcz za oknem oby to byla chwilowa zalamka do wczoraj bylo super. Ide na zakupu na poprawe humoru moze sobie w koncu kurtke na zime znajde
dzień dobryyyyy
No i dupsko mnie boli po tym leku rozkurczowym
!!!!!!
Cudowna wiadomość [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Cudownie
Ja tez chce iść w poniedziałekChyba każda z nas ma odrobinę zwątpienia...mimo że bardzo bardzo chce wierzyć że w końcu się udało...
I nie mogę się doczekać bety i boję się tej bety.. i rozmyślam czy iść w poniedziałek...czy to nie za wcześnie....czy tak jak planowałam w środę ..
W poniedziałek będzie 12 dpt.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Wroc na prosta drage a nie skrecasz. Uda sie ja caly czas wierze.A ja to juz sie chyba schizuje czy sie uda czy nie uda w tym podejsciu. Dzis w nocy normalnie jakies koszmary mi sie snily
Do tego caly czas mi goraco jakies zimne poty mam masakra! metaliczny posmak w buzi. Plecy na szczescie juz nie bola brzuch lekko jeszcze cmi. Dzis 7 dzien a ja chyba osiwieje do bety jakies zwatpienie mi sie wlacza