reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No jakas masakra normalnie jeszcze teraz bol glowy doszedl i ten deszcz za oknem oby to byla chwilowa zalamka do wczoraj bylo super. Ide na zakupu na poprawe humoru moze sobie w koncu kurtke na zime znajde ;)
Pamiętaj żeby sobie kupić ciut większą, żebyś miała miejsce na brzuszek ;)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Gosia, nie daj sie negatywnym myślom, Ty zawsze taka pełne optymizmu jestes. Wiem, ze to trudno. Kupuj kurtkę o rozmiar większa ! ;)

Ema, w życiu takiej bety u siebie nie widziałam!a Ty chciałaś wyższa ?! Hehe , a u Ciebie stresik większy , bo to moga byc bliźniaki ....

Klarsa- ja bym poszła w poniedziałek na bank! Juz bym nie wytrzymała.

Moj maz tak jak zawsze jest optymista i nie moze sie nie udać itp to przy invitro był bardzo chłodno nastawiony. Nie wierzyłam, ze to on mowi: to loteria, nie ma co sie nastawiać, nikt nam gwarancji nie daje, za pierwszym razem tym bardziej to podejście eksperymentalne... i takie tam, a ja oczy robiłam, bo zawsze to 'bedzie dobrze, po co to sie przejmowac'z

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Chyba każda z nas ma odrobinę zwątpienia...mimo że bardzo bardzo chce wierzyć że w końcu się udało...

I nie mogę się doczekać bety i boję się tej bety.. i rozmyślam czy iść w poniedziałek...czy to nie za wcześnie....czy tak jak planowałam w środę ..
W poniedziałek będzie 12 dpt.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez chce iść w poniedziałek :)
Tez będzie 12 dpt :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja to juz sie chyba schizuje czy sie uda czy nie uda w tym podejsciu. Dzis w nocy normalnie jakies koszmary mi sie snily :p
Do tego caly czas mi goraco jakies zimne poty mam masakra! metaliczny posmak w buzi. Plecy na szczescie juz nie bola brzuch lekko jeszcze cmi. Dzis 7 dzien a ja chyba osiwieje do bety jakies zwatpienie mi sie wlacza :(
Wroc na prosta drage a nie skrecasz. Uda sie ja caly czas wierze.

Do góry