reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
dzień dobryyyyy ;)
ema51 -wizyta pecherzykowo/serduszkowa chyba najpiękniejsza chwila w życiu kobiety , powodzenia !!!!
agamiz witamy na naszym skromnym forum , i życzę owocnych zbiorów ;-) ;)
Ja się dziś strasznie nie wyspałam budziłam się co chwila masakra jakaś , dziś wolne a oczy szeroko otwarte od 7 .
No i dupsko mnie boli po tym leku rozkurczowym :baffled:

ja dziś nie po odpoczywam muszę załatwić kilka spraw , księgowa, poczta, urząd itd. cudownie jest mieć dzień wolny od pracy ha ha ha
Ale Wam życzę miłego dnia !!!!!!!

A ja to juz sie chyba schizuje czy sie uda czy nie uda w tym podejsciu. Dzis w nocy normalnie jakies koszmary mi sie snily :p
Do tego caly czas mi goraco jakies zimne poty mam masakra! metaliczny posmak w buzi. Plecy na szczescie juz nie bola brzuch lekko jeszcze cmi. Dzis 7 dzien a ja chyba osiwieje do bety jakies zwatpienie mi sie wlacza :(

A ja to juz sie chyba schizuje czy sie uda czy nie uda w tym podejsciu. Dzis w nocy normalnie jakies koszmary mi sie snily[emoji14]
Do tego caly czas mi goraco jakies zimne poty mam masakra! metaliczny posmak w buzi. Plecy na szczescie juz nie bola brzuch lekko jeszcze cmi. Dzis 7 dzien a ja chyba osiwieje do bety jakies zwatpienie mi sie wlacza :(
Słyszałam że metaliczny posmak to dobry znak [emoji3] trzymaj kropka Gosiaku i nie puszczaj. Ja jutro transfer i też miałam dzisiaj koszmary. Buziaki i się nie stresuj [emoji8]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

A ja to juz sie chyba schizuje czy sie uda czy nie uda w tym podejsciu. Dzis w nocy normalnie jakies koszmary mi sie snily[emoji14]

Chyba każda z nas ma odrobinę zwątpienia...mimo że bardzo bardzo chce wierzyć że w końcu się udało...

I nie mogę się doczekać bety i boję się tej bety.. i rozmyślam czy iść w poniedziałek...czy to nie za wcześnie....czy tak jak planowałam w środę ..
W poniedziałek będzie 12 dpt.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Nic nam nie pozostaje, trzeba wierzyć że się udało...

Mój mąż jest świecie przekonany że jestem w ciąży :) wogole innej myśli nie dopuszcza...

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój też wczoraj mówił, że czuje ze się nam udało :)
Oby te ich przeczucia się sprawdziły :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry