sunrisea
Fanka BB :)
A dużo leków się bierze przed podaniem mrożaka??? jak wygląda przygotowanie?Ja czekalam miesiac...i sie udalo...glowa do gory...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A dużo leków się bierze przed podaniem mrożaka??? jak wygląda przygotowanie?Ja czekalam miesiac...i sie udalo...glowa do gory...
A dużo leków się bierze przed podaniem mrożaka??? jak wygląda przygotowanie?
hm mam pco i brak jajowodówKwestia indywidualna. Albo malo albo baaardzo duzo. Zalezy gdzie jest twoj problem i jak endo rosnie.
A dużo leków się bierze przed podaniem mrożaka??? jak wygląda przygotowanie?
WzajemnieJa dziś się dowiedziałam że do crio podchodzę bez leków i przed i po
Jeśli się uda na naturalnym to będzie super nie trzeba się będzie faszerować.
Zastrzyk z ovitrell zrobiony -po 2 miesiącach trochę się odzwyczailam.
Dobrej nocki kochane życzę!!!
Ja też mam pcos i brak owulacji. Przygotowanie do transferu z mrozakow było oczywiście na cyklu bezowulacyjnym od 5 do 12 dc progynova 2x1 + acard 1x1. 12 dc usg od 13 dc prolutex w zastrzykach i crinone w żelu (progesteron). Transfer był w 17 dc. Jutro testujęhm mam pco i brak jajowodów
Widać dobrze się czują w swoim towarzystwie Rybka a który to tydzień u Ciebie?Ja po wizycie jeszcze nie widać co tam mają moje brzdące między nogami dzisiaj nowa pozycja na " lezing na plaży " aż mój profesorek się śmiał ze co wizyta to te moje dzieci w innej pozie i ruszają się jak na dyskotece mają po 10 cm i są fajne
Za pierwszym ale potem trzy transfery nieudane i trzy naturalne wpadki też zakończone bardzo szybkoNo i ja...i marzę i sobie nawet nie wyobrażam
Za którym razem Wam się udało?
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
3 mam kciuki ))Ja też mam pcos i brak owulacji. Przygotowanie do transferu z mrozakow było oczywiście na cyklu bezowulacyjnym od 5 do 12 dc progynova 2x1 + acard 1x1. 12 dc usg od 13 dc prolutex w zastrzykach i crinone w żelu (progesteron). Transfer był w 17 dc. Jutro testuję
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom