reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Niestety :( transfer odroczony , załamka... teraz biorę luteinę 2 razy po 100 przez sześć dni i czekam na @ . Dni się strasznie dłużą.. kolejny dodatkowy stres
Mrozaczki są silne, wiec nie ma tego złego... Zobaczysz jak szybko zleci.

Dziewczyny a ja z innej beczki, pomaga akupunktura przy in vitro?

Wogole jak to jest ile trzeba czekać po nieudanym transferze na nową stymulację? Ostatnią Stymulację miałam w maju.

Wogole jak to jest ile trzeba czekać po nieudanym transferze na nową stymulację? Ostatnią Stymulację miałam w maju.
Hej,ja czekałam 3 miesiące. Musiałam sobie zresetować głowę i trochę na spokojniej podejść do kolejnej stymulacji.
Między innymi tez ok 2 miesiace przed rozpoczęciem stymulacji zaczęłam chodzić na akupunkture.
Osobiście bardzo polecam :)
Zresztą do dziś chodzę :) miałam specjalne zabiegi przed punkcja,przed transferem i zaraz po,teraz tez w okolicy terminu zagniezdzenia będziemy robić.
Niezależnie od tego czy zajde w ciążę czy nie,mi to naprawdę pomogło psychicznie :)
Mam cudowna kobietę anioła :) to bardzo ważne żeby nie pójść do kogokolwiek. Wiele znajomych w trakcję in vitro korzystało z jej doświadczenia i wszystkie zaszły w ciążę :) nawet jest przy porodach :)
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja teraz bede chodzic na akupunkture. Zobaczymy.

Mozesz juz podchodzic do stymulacji. Dawno mialas poprzednia.

reklama
Jak się urodza i tez będą takie ruchliwe to po mnie takie rozrabiaki będą to będzie naprawdę wesoło i jak po mnie też odziedzicza spanie to mam przechlapane bo ja mam strasznie krutkie spanie nawet teraz w ciąży wcale nie śpię więcej niż przed ciążą ...oj będzie disco :)

Do góry