reklama
malinuś
Fanka BB :)
Mrozaczki są silne, wiec nie ma tego złego... Zobaczysz jak szybko zleci.Niestety transfer odroczony , załamka... teraz biorę luteinę 2 razy po 100 przez sześć dni i czekam na @ . Dni się strasznie dłużą.. kolejny dodatkowy stres
Dziewczyny a ja z innej beczki, pomaga akupunktura przy in vitro?
Wogole jak to jest ile trzeba czekać po nieudanym transferze na nową stymulację? Ostatnią Stymulację miałam w maju.
katharina203
Ja czekalam miesiac...i sie udalo...glowa do gory...ja nie chcę czekać 2 miesięcy
BeataWarszawa
Hej,ja czekałam 3 miesiące. Musiałam sobie zresetować głowę i trochę na spokojniej podejść do kolejnej stymulacji.Mrozaczki są silne, wiec nie ma tego złego... Zobaczysz jak szybko zleci.
Wogole jak to jest ile trzeba czekać po nieudanym transferze na nową stymulację? Ostatnią Stymulację miałam w maju.
Między innymi tez ok 2 miesiace przed rozpoczęciem stymulacji zaczęłam chodzić na akupunkture.
Osobiście bardzo polecam
Zresztą do dziś chodzę miałam specjalne zabiegi przed punkcja,przed transferem i zaraz po,teraz tez w okolicy terminu zagniezdzenia będziemy robić.
Niezależnie od tego czy zajde w ciążę czy nie,mi to naprawdę pomogło psychicznie
Mam cudowna kobietę anioła to bardzo ważne żeby nie pójść do kogokolwiek. Wiele znajomych w trakcję in vitro korzystało z jej doświadczenia i wszystkie zaszły w ciążę nawet jest przy porodach
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
husann
Tak dzis jestem 15t4d ciazyUdało Ci się ?
Mrozaczki są silne, wiec nie ma tego złego... Zobaczysz jak szybko zleci.
Ja teraz bede chodzic na akupunkture. Zobaczymy.
Mozesz juz podchodzic do stymulacji. Dawno mialas poprzednia.
rybka14
Ja po wizycie jeszcze nie widać co tam mają moje brzdące między nogami dzisiaj nowa pozycja na " lezing na plaży " aż mój profesorek się śmiał ze co wizyta to te moje dzieci w innej pozie i ruszają się jak na dyskotece mają po 10 cm i są fajne
reklama
rybka14
Jak się urodza i tez będą takie ruchliwe to po mnie takie rozrabiaki będą to będzie naprawdę wesoło i jak po mnie też odziedzicza spanie to mam przechlapane bo ja mam strasznie krutkie spanie nawet teraz w ciąży wcale nie śpię więcej niż przed ciążą ...oj będzie disco
Podziel się: