reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Niestety :( transfer odroczony , załamka... teraz biorę luteinę 2 razy po 100 przez sześć dni i czekam na @ . Dni się strasznie dłużą.. kolejny dodatkowy stres
Mrozaczki są silne, wiec nie ma tego złego... Zobaczysz jak szybko zleci.

Dziewczyny a ja z innej beczki, pomaga akupunktura przy in vitro?

Wogole jak to jest ile trzeba czekać po nieudanym transferze na nową stymulację? Ostatnią Stymulację miałam w maju.

Wogole jak to jest ile trzeba czekać po nieudanym transferze na nową stymulację? Ostatnią Stymulację miałam w maju.
Hej,ja czekałam 3 miesiące. Musiałam sobie zresetować głowę i trochę na spokojniej podejść do kolejnej stymulacji.
Między innymi tez ok 2 miesiace przed rozpoczęciem stymulacji zaczęłam chodzić na akupunkture.
Osobiście bardzo polecam :)
Zresztą do dziś chodzę :) miałam specjalne zabiegi przed punkcja,przed transferem i zaraz po,teraz tez w okolicy terminu zagniezdzenia będziemy robić.
Niezależnie od tego czy zajde w ciążę czy nie,mi to naprawdę pomogło psychicznie :)
Mam cudowna kobietę anioła :) to bardzo ważne żeby nie pójść do kogokolwiek. Wiele znajomych w trakcję in vitro korzystało z jej doświadczenia i wszystkie zaszły w ciążę :) nawet jest przy porodach :)
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja teraz bede chodzic na akupunkture. Zobaczymy.

Mozesz juz podchodzic do stymulacji. Dawno mialas poprzednia.

reklama
Jak się urodza i tez będą takie ruchliwe to po mnie takie rozrabiaki będą to będzie naprawdę wesoło i jak po mnie też odziedzicza spanie to mam przechlapane bo ja mam strasznie krutkie spanie nawet teraz w ciąży wcale nie śpię więcej niż przed ciążą ...oj będzie disco :)

Do góry