reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Przykro mi ze Ci s nie udało .
Ale nie obwiniaj się bo ananas i nospa to takie "czary "
To musi być ten zarodek i ten moment endo. I milion czynników na które nie mamy wpływu . Jest milion dziewczyn które zaszły tu bez ananasa. .....
Walcz ja będę podchodzić do 4 stymulacji mimo że przy 3 poprzednich udało mi się mieć 1 embrionek. ......
W 15 dpt beta 2.39 coś zaczęło się dziać ale to nie był ten niestety . Wiec będę szukać dalej i dalej. ....
Powodzenia
Ja nie jadlam ananasa ani przed ani po

reklama
Ja was też opowiem , w poniedziałek miałam punkcję. Pobrano 17 komórek. No i dziś kolejny dzień myślę i myślę o moich zarodkach, dzwoniłam do lab z sześciu zapłodniło się 5 szt to już 3 doba... Tak się stresuję , do tego nie wiem kiedy dostanę mojego mrożaka?? Dlatego pytam was, bo macie większe doświadczenie w którym dc mogę się spodziewać szczęśliwego dnia?? kiedy będzie transfer.
Świeżaczki podają w 2,3 albo 5 dobie... a mrozaczki nie mam pojęcia w jakich dniach są podawane....na pewno mrozaczki będą Ci transferować ?

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja was też opowiem , w poniedziałek miałam punkcję. Pobrano 17 komórek. No i dziś kolejny dzień myślę i myślę o moich zarodkach, dzwoniłam do lab z sześciu zapłodniło się 5 szt to już 3 doba... Tak się stresuję , do tego nie wiem kiedy dostanę mojego mrożaka?? Dlatego pytam was, bo macie większe doświadczenie w którym dc mogę się spodziewać szczęśliwego dnia?? kiedy będzie transfer.

To jeśli w poniedziałek była punkcja to skoro dziś jest 3 doba i nie podali do podadzą w 5 dobie świerzaczka.

Dziekuję Wam za słowa otuchy.
Muszę poczekać, sama nie wiem czy podchodzić do 3 stymulacji.
Jeśli tak, to lepiej sie przygotuje. Tu popełniłam kilka błędów. Moze wiecej leżenia, moze nospa, ananas... Nie stosowałam:-(

Trzymam dalej za Was kciuki. Jestem przekonana, że teraz już będzie pozytywnie.

Malwila jutro będzie Twój dzien i dwucyfrowa beta:-)
Z całego [emoji173] o tym marzę...

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja za pierwszym i drugim transferem mrozaczka dostałam w mniej wiecej 14-16 dc. Wszystko zależy od tego jakie masz endo i czy lecisz na cyklu sztucznym czy naturalnym ;)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Świeżaczki podają w 2,3 albo 5 dobie... a mrozaczki nie mam pojęcia w jakich dniach są podawane....na pewno mrozaczki będą Ci transferować ?

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Niestety :( transfer odroczony , załamka... teraz biorę luteinę 2 razy po 100 przez sześć dni i czekam na @ . Dni się strasznie dłużą.. kolejny dodatkowy stres

Niestety :( transfer odroczony , załamka... teraz biorę luteinę 2 razy po 100 przez sześć dni i czekam na @ . Dni się strasznie dłużą.. kolejny dodatkowy stres
Szybko zleci nawet nie bedziesz wiedziec kiedy. Ja tez mialam odroczony i tez bylam zalamana ale tak szybko minelo.
Jezeli to cie pocieszy to jest wiecej ciaz z mroziakow niz ze swiezakow.

reklama
Szybko zleci nawet nie bedziesz wiedziec kiedy. Ja tez mialam odroczony i tez bylam zalamana ale tak szybko minelo.
Jezeli to cie pocieszy to jest wiecej ciaz z mroziakow niz ze swiezakow.

Potwierdzam,dziś mój lekarz powiedział że on sam coraz częściej odchodzi od podawania świerzaczka bo więcej ciąż jest z crio.
Głowa do góry ja czekałam 2 miesiace i w przyszłym tygodniu transfer zleciało szybko :) choć ja podobie jak ty nie umiałam się pogodzić że znowu trzeba czekać.

Do góry