reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja biorę nospa 3x1 profilaktycznie na skurcze i 1x1 acard,na lepsze ukrwienie

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze..nie wiem co mam robić ...w sumie mam nospę w domu... one jest tylko na te skurcze? Po za tym neutralne działa na zarodki itp? Myślicie że mogę sama podjąć decyzję i sobie ją dorzucić?

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze..nie wiem co mam robić ...w sumie mam nospę w domu... one jest tylko na te skurcze? Po za tym neutralne działa na zarodki itp? Myślicie że mogę sama podjąć decyzję i sobie ją dorzucić?

Nospa Ci nie zaszkodzi, normalnie się ją w ciąży bierze :)

Nie jest latwo ale trudno widocznie tak mialo byc nic na to nie poradze. Wierze jednak ze ten jeden kropek bedzie szczesliwym.
Jutro ty masz wizyte ja transfer moze moj kropek wezmie przyklad z twojej dzidzi :)
Zebym mogla to kazdej z was bym dala takiego jednego i walecznego.

A moze jeszcze bedziesz miala szczescie i transfer zrobi ci moj profesorek ta sama szczesliwa reka co mi

Znalazłam coś takiego
1476957004-1d1mld.jpeg

58% cykoria
30% kawa rozpuszczalna

Tez mam taka. Ja od czasu do czasu wypije ale ona smakuje jak kakao. Ale ja mozesz smialo pic

reklama
No i ja...i marzę i sobie nawet nie wyobrażam :)

Za którym razem Wam się udało?

Mam jedno dziecko z pierwszego naturalnego strzału 7 lat temu, pozniej 4 lata naturalnych starań. Pierwsze podejście in vitro, podane dwa 3dniowe i zostały jeszcze cztery mrozaki.

Transfer jutro z 16 komorek dojrzalych bylo 7 zaplodnili wszystkie ale jest tylko 1 zarodek i jutro maja go podac
Normalnie zalamana jestem chociaz mam nadzieje ze to bedzie ten jeden jedyny [emoji110][emoji110][emoji110]

Gosia , bardzo mocno trzymam kciuki, zeby to był TEN...

Dziewczyny,jak funkcjonowalyscie po transferze?
Po poprzednim starałam się w miarę normalnie,ale teraz mąż mi nie pozwala z łóżka wstawać ;)

Ja normalnie, wakacje miałam i byłam u mamy, wiec nic szczególnego nie robiłam. Polegiwalam czasem, ale niewiele. W dzien transferu wieczorem byłam w kinie :) Udało sie .

Rybka, Rustynka, - samych dobrych wiadomości Wam zycze.

Malinus- mam nadzieje ze beta urosła ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry