reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wierze ze to ten jedyny. Ale nie powiem ze dolek jest po takiej informacji :(
Plemniki okazaly sie kiepskie ale mam nadzieje ze w tym jedym zarodeczku jest piekny dzielny i waleczny zolnierz :)
Motylku wierze ze ten moj zarodeczek jeszcze mnie zaskoczy ❤❤

Gosiulku będzie dobrze!
Zaskoczy nas wszystkie;-) ;)
Ja już w Choroszczy pod Białymstokiem wizyta na 15:15 i jak zwykle będę przed czasem ,zobaczymy co to będzie . Mam nadzieję,że o mnie nie zapomniał na tym swoim urlopie :confused:

Ja nie dość że mam leżeć to pakuje we mnie litry soków, stoi przy sokowirówce i każe mi pić...zaraz pęknę :)
Tak strasznie chce mi się kawy...myślicie że zbożowa można?

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Mysle ze nawet normalna mozesz... Tylko nie jakas strasznie mocna... Mi w ciazy lekarz powiedzial ze jedna nie zaszkodzi jak sie ma ochote mozna wypic;) teraz puhe normalnie jedna czasami nawet dwie... Nie wyovrazam sobie bez kawy w taka pogodę ;)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Gasiu wiem jak to jest jak jest 1 .....
Trzymam kciuki !
Rybko to jak będą chłopaki to ta pomaranczowa maskotka nie będzie im się podobać hi hi hi .
Ja wczoraj na cytologi szorowala tą szczotką jak wsciekla :szok: wieczorem krew mi leciała dziś plamie po punkcji ani kropli krwi a cytologia krwawa :szok: . Wynik za 6 tyg :laugh2: nie ma pośpiechu w tym kraju.
Pojawił się nowy pomysł lecę do novum niech mnie zobaczy i powie co o tym myśli ( przygarnie mnie taka 1 kobita z forum :rolleyes:) i nawet do kliniki zawiezie :)
Musze poznać opinię kilku lekarzy.
Teraz czekam na okres i badania potem jeszcze raz badania :) i do specjalisty od endometriozy i potem do kliniki tu.
Ach i dziś w radiu mówili o mini in vitro czyli minimalna stymulacjia 1 jajko i 1 wizyta gratis :) tez chyba pójdę :laugh2:
Pierwsze 14 cyklu spoko człowiek bawi się w sypialni z nadzieją potem już mi gorzej mimo że wiem ze szanse są marne to człowiek czeka wyczekuje w majtki zagląda szyjkę i cycki sprawdza. .....
Ocipiec można. .......:o
Ewcia tak bardzo sie ciesze ze sa nowe mozliwosci. A to co ona ci druciakiem ta cytologie pobierala.

reklama
Do góry