gosia321
Fanka BB :)
Przykro mi kochanaNiestety Hcg <1,2:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi kochanaNiestety Hcg <1,2:-(
Wierze ze to ten jedyny. Ale nie powiem ze dolek jest po takiej informacji
Plemniki okazaly sie kiepskie ale mam nadzieje ze w tym jedym zarodeczku jest piekny dzielny i waleczny zolnierz
Motylku wierze ze ten moj zarodeczek jeszcze mnie zaskoczy ❤❤
Niestety Hcg <1,2:-(
Mysle ze nawet normalna mozesz... Tylko nie jakas strasznie mocna... Mi w ciazy lekarz powiedzial ze jedna nie zaszkodzi jak sie ma ochote mozna wypic teraz puhe normalnie jedna czasami nawet dwie... Nie wyovrazam sobie bez kawy w taka pogodęJa nie dość że mam leżeć to pakuje we mnie litry soków, stoi przy sokowirówce i każe mi pić...zaraz pęknę
Tak strasznie chce mi się kawy...myślicie że zbożowa można?
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Przykro mi bradzo... Liczylam na dobre wiesci...Niestety Hcg <1,2:-(
Tak mi przykro.... [emoji22] do końca wierzyłam, ze się uda. Odpocznij, nabierz sił i walczymy dalej! Będzie dobrze.Niestety Hcg <1,2:-(
Ewcia tak bardzo sie ciesze ze sa nowe mozliwosci. A to co ona ci druciakiem ta cytologie pobierala.Gasiu wiem jak to jest jak jest 1 .....
Trzymam kciuki !
Rybko to jak będą chłopaki to ta pomaranczowa maskotka nie będzie im się podobać hi hi hi .
Ja wczoraj na cytologi szorowala tą szczotką jak wsciekla wieczorem krew mi leciała dziś plamie po punkcji ani kropli krwi a cytologia krwawa . Wynik za 6 tyg nie ma pośpiechu w tym kraju.
Pojawił się nowy pomysł lecę do novum niech mnie zobaczy i powie co o tym myśli ( przygarnie mnie taka 1 kobita z forum ) i nawet do kliniki zawiezie
Musze poznać opinię kilku lekarzy.
Teraz czekam na okres i badania potem jeszcze raz badania i do specjalisty od endometriozy i potem do kliniki tu.
Ach i dziś w radiu mówili o mini in vitro czyli minimalna stymulacjia 1 jajko i 1 wizyta gratis tez chyba pójdę
Pierwsze 14 cyklu spoko człowiek bawi się w sypialni z nadzieją potem już mi gorzej mimo że wiem ze szanse są marne to człowiek czeka wyczekuje w majtki zagląda szyjkę i cycki sprawdza. .....
Ocipiec można. .......
Bardzo mi przykro.Niestety Hcg <1,2:-(