reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Gosiu, trzymam kciuki za Twojego kropka. Husann ma rację - jeden może być bardziej waleczny nuż cała armia mrozaków :)

Beata, ja po pierwszym transferze leżałam 2 tygodnie,nic to nie dało. Po drugim poleżałam 2 dni i zaczęłam chodzić na spacery - to pomaga w ukrwieniu macicy. Do tego codziennie piłam kakao, jadłam buraki (dużo magnezu) i 3 x dziennie profilaktycznie brałam nospę. Udało się :)

Rybko, powodzenia dzisiaj! Ciekawe czy płeć przestanie być tajemnicą :)

reklama
Nie jest latwo ale trudno widocznie tak mialo byc nic na to nie poradze. Wierze jednak ze ten jeden kropek bedzie szczesliwym.
Jutro ty masz wizyte ja transfer moze moj kropek wezmie przyklad z twojej dzidzi :)
Gosia,pamiętaj że najważniejsza jest jakość :) czasami wystarczy 1 :)
U nas tez mąż miał mniejsza koncentrację niż zwykle, Pani dr mówiła ze pewnie stres.
Ja wierzę, że będzie dobrze :)
I u mnie i u Ciebie :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Gosiu, trzymam kciuki za Twojego kropka. Husann ma rację - jeden może być bardziej waleczny nuż cała armia mrozaków :)

Beata, ja po pierwszym transferze leżałam 2 tygodnie,nic to nie dało. Po drugim poleżałam 2 dni i zaczęłam chodzić na spacery - to pomaga w ukrwieniu macicy. Do tego codziennie piłam kakao, jadłam buraki (dużo magnezu) i 3 x dziennie profilaktycznie brałam nospę. Udało się :)

Rybko, powodzenia dzisiaj! Ciekawe czy płeć przestanie być tajemnicą :)
Motylku wierze ze ten moj zarodeczek jeszcze mnie zaskoczy ❤❤

Oni kazdemu karza odpoczywac ale bez przesady. Moim zadaniem kazdy z nas ma swoj rozum i bedzie robic to co uwarza za dobre.
Dodam tyle ze na transfer sama jezdzilam mam 100km bo maz na sluzbie byl po transferze polezalam godz i wsiadlam za kolko i wrocilam do domu.
No niby tak..ja cześniej chodziłam do innego lekarza....miałam 7 IUI, po każdej chodziłam do pracy bo co to takiego, robiłam to co zwykle...ale zawsze go pytałam czy mogę na rowerze, czy mogę na rolkach, czy mogę samolotem. Wszystko mogłam. I po 2 latach jestem w tym samym miejscu, więc dziś już nauczona tym, że nie uda mi się zaciążyć tak jak moim znajomym zaczynam dmuchać na zimne...

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a po co Wy nospę łykacie? Bo mi nic takiego nie mówił, ale w jakie forum nie wejdę to wszyscy nospa i akard..

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Nospa przeciwdziała skurczom macicy. A skurcze "wypluwają" zarodek z macicy. Ja za pierwszym razem nie brałam, miałam bóle brzucha,ale nie wiedziałam wtedy o nospie. Za drugim razem byłam mądrzejsza.

reklama
Do góry