reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
W Białymstoku? Jeśli tak to może się gdzieś na korytarzu minelysmy ;) Ommmmmm przekaż mi zatem dobre fluidy bo jutro testuje i mały strach już za mną łazi[emoji14]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak w Bialymstoku. A moze jeszcze razem lezalysmy na jednej sali. Bo lezala ze mna dziewczyna ktora miala pierwsza punkcje. A kto robil ci punkcje ???
Ten stres to chodzi za kazdym i nie tylko przy becie sle przy calej procedzurze. Wszystkie pozytywne fluidy poszly w twoja strone.

Kurcze..nie wiem co mam robić ...w sumie mam nospę w domu... one jest tylko na te skurcze? Po za tym neutralne działa na zarodki itp? Myślicie że mogę sama podjąć decyzję i sobie ją dorzucić?

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie zaszkodzi napewno a moze tylko pomoc...ja bralam do bety 3x1

Gasiu wiem jak to jest jak jest 1 .....
Trzymam kciuki !
Rybko to jak będą chłopaki to ta pomaranczowa maskotka nie będzie im się podobać hi hi hi .
Ja wczoraj na cytologi szorowala tą szczotką jak wsciekla :szok: wieczorem krew mi leciała dziś plamie po punkcji ani kropli krwi a cytologia krwawa :szok: . Wynik za 6 tyg :laugh2: nie ma pośpiechu w tym kraju.
Pojawił się nowy pomysł lecę do novum niech mnie zobaczy i powie co o tym myśli ( przygarnie mnie taka 1 kobita z forum :rolleyes:) i nawet do kliniki zawiezie :)
Musze poznać opinię kilku lekarzy.
Teraz czekam na okres i badania potem jeszcze raz badania :) i do specjalisty od endometriozy i potem do kliniki tu.
Ach i dziś w radiu mówili o mini in vitro czyli minimalna stymulacjia 1 jajko i 1 wizyta gratis :) tez chyba pójdę :laugh2:
Pierwsze 14 cyklu spoko człowiek bawi się w sypialni z nadzieją potem już mi gorzej mimo że wiem ze szanse są marne to człowiek czeka wyczekuje w majtki zagląda szyjkę i cycki sprawdza. .....
Ocipiec można. .......:o

Ja pier*** aż się wierzyć nie chce, że jedni wpadają przy pierwszym razie, inni mogą sobie zaplanować kiedy zajdą w ciążę...a jeszcze inni muszą na rzęsach stawać i szpagat robić i nic z tego.... :( ?

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny,jak funkcjonowalyscie po transferze?
Po poprzednim starałam się w miarę normalnie,ale teraz mąż mi nie pozwala z łóżka wstawać ;)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

I dobrze :) leż i odpoczywaj [emoji12] ja przy trzecim podejściu nic nie robiłam, leżałam na L4 i się relaksowałam :) nie wiem czy to miało jakiś wpływ ale jednak się udało ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry