reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
W Białymstoku? Jeśli tak to może się gdzieś na korytarzu minelysmy ;) Ommmmmm przekaż mi zatem dobre fluidy bo jutro testuje i mały strach już za mną łazi[emoji14]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak w Bialymstoku. A moze jeszcze razem lezalysmy na jednej sali. Bo lezala ze mna dziewczyna ktora miala pierwsza punkcje. A kto robil ci punkcje ???
Ten stres to chodzi za kazdym i nie tylko przy becie sle przy calej procedzurze. Wszystkie pozytywne fluidy poszly w twoja strone.

Kurcze..nie wiem co mam robić ...w sumie mam nospę w domu... one jest tylko na te skurcze? Po za tym neutralne działa na zarodki itp? Myślicie że mogę sama podjąć decyzję i sobie ją dorzucić?

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie zaszkodzi napewno a moze tylko pomoc...ja bralam do bety 3x1

Gasiu wiem jak to jest jak jest 1 .....
Trzymam kciuki !
Rybko to jak będą chłopaki to ta pomaranczowa maskotka nie będzie im się podobać hi hi hi .
Ja wczoraj na cytologi szorowala tą szczotką jak wsciekla :szok: wieczorem krew mi leciała dziś plamie po punkcji ani kropli krwi a cytologia krwawa :szok: . Wynik za 6 tyg :laugh2: nie ma pośpiechu w tym kraju.
Pojawił się nowy pomysł lecę do novum niech mnie zobaczy i powie co o tym myśli ( przygarnie mnie taka 1 kobita z forum :rolleyes:) i nawet do kliniki zawiezie :)
Musze poznać opinię kilku lekarzy.
Teraz czekam na okres i badania potem jeszcze raz badania :) i do specjalisty od endometriozy i potem do kliniki tu.
Ach i dziś w radiu mówili o mini in vitro czyli minimalna stymulacjia 1 jajko i 1 wizyta gratis :) tez chyba pójdę :laugh2:
Pierwsze 14 cyklu spoko człowiek bawi się w sypialni z nadzieją potem już mi gorzej mimo że wiem ze szanse są marne to człowiek czeka wyczekuje w majtki zagląda szyjkę i cycki sprawdza. .....
Ocipiec można. .......:o

Ja pier*** aż się wierzyć nie chce, że jedni wpadają przy pierwszym razie, inni mogą sobie zaplanować kiedy zajdą w ciążę...a jeszcze inni muszą na rzęsach stawać i szpagat robić i nic z tego.... :( ?

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny,jak funkcjonowalyscie po transferze?
Po poprzednim starałam się w miarę normalnie,ale teraz mąż mi nie pozwala z łóżka wstawać ;)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

I dobrze :) leż i odpoczywaj [emoji12] ja przy trzecim podejściu nic nie robiłam, leżałam na L4 i się relaksowałam :) nie wiem czy to miało jakiś wpływ ale jednak się udało ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry