gosia321
Fanka BB :)
RewelacjaZobacz załącznik 779021 Pierwsze kotki za płotki pomalowane słabo widać bo przy lampce jeszcze dużego oświetlenia nie mam podłączonego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
RewelacjaZobacz załącznik 779021 Pierwsze kotki za płotki pomalowane słabo widać bo przy lampce jeszcze dużego oświetlenia nie mam podłączonego
No cudownie poprostu oby to sie sprawdziloDziewczyny, ja dziś byłam u mojej cudownej Pani od akupunktury koniecznie chciała mi zrobić taki specjalny zabieg przed transferem.
Leżę z tymi iglami wbitymi w różne części ciała, Ona robi mi masaż głowy. ..pełen relaks i nagle..słyszymy jak jakieś dziecko głośno krzyczy Mama! ,a potem wybiegły na podwórko bliźniaki sąsiada
Oby to był znak
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Eee tam ja tez bym tak robila jak ty kochanaTo ja jestem dziwna tak już wszystko robie , pomału kupuje rzeczy jak jest fajna okazja cenowa żeby potem nie kupować na raz wszystko może nie powinnam jak tak wszystkie czekacie
Mmmmmmmm spodnie mówisz a jakieś sensowne? Kupiłaś w sumie? Ja jestem wysoka to się jakoś rozchodzi, ratuje sie spodnicami i sukienkami, zresztą nic jeszcze nie widać ale szukać trzęba; )..... do mnie dziś przemawiały kocyki w biedonce; )Ja tez sie nie spodziewalam ze tyle dostane. Tym bardziej jakos w tamtym roku siostra pytala czy ma mi to wszystko zostawic czy sprzedac wiec mowilam zeby sprzedala bo nie wiedzialam kiedy nam w koncu sie uda i wtedy jeszcze o in vitro nie myslelismy. A ona jednak mi to wszystko zostawila.
Ja jeszcze czekam powiedzialam sobie ze jak bede w 6 miesiacu to dopiero zaczne kupowac. Ale ostanio jak bylam w h&m kupic spodnie ciazowe to wszystkie ubranka dzieciece mi przemawialy kup mnie ale bylam silna nie kupilam
Siostra miała nosa i super ja to jedynaczkaJa tez sie nie spodziewalam ze tyle dostane. Tym bardziej jakos w tamtym roku siostra pytala czy ma mi to wszystko zostawic czy sprzedac wiec mowilam zeby sprzedala bo nie wiedzialam kiedy nam w koncu sie uda i wtedy jeszcze o in vitro nie myslelismy. A ona jednak mi to wszystko zostawila.
Ja jeszcze czekam powiedzialam sobie ze jak bede w 6 miesiacu to dopiero zaczne kupowac. Ale ostanio jak bylam w h&m kupic spodnie ciazowe to wszystkie ubranka dzieciece mi przemawialy kup mnie ale bylam silna nie kupilam
Malina masz 8 dzien i poczatek produkcji hcg przy 2-3 dniowych wiec moze akurat pobralas krew za wczesnie
Dziewczyny ja już po punkcji pobrano 36 kumulusow transfer przełożony na następny cykl prawdopodobnie ledwo chodzę boli niemiłosiernie..... Kiedy mogę dzwonić do kliniki zapytać jak się zaplodnily?
Zobaczysz ten miesiac szybko minie i bedzie crio.
Jak mi powiedzial ze transfer odroczony tez bylam zalamana i ze jeszcze miesiac czekania.