reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
cześc dziewczyny, jestem nowa, mam takie pytanie sa tu jakies z was, ktore poronily po in vitro? mnie sie to zdazylo w 5tc, dwa dni temu. jak wy sobie poradizlyscie? ja cale dnie siedze i becze, w nocy tez. nie poszlam do pracy. nie mam sily. czy to przejdzie ;(?
Witaj :) bardzo mi przykro i wiem co czujesz miałam to samo. Zaczęłam mieć krwawienie i co drugi dzień byłam na badaniach krwi na usg widać było pęcherzyk ale ze kiepsko się czułam byłam na zwolnieniu i na zastrzykach podtrzymujących niestety nic to nie dało i po 2 dniach już było po wszystkim. Było ciężko zostałam jeszcze 4 dni w domu i później wróciłam do pracy żeby nie myśleć cały czas o tym i już minęło 6msc często myślę jak by to było i nie powiem że przejdzie bo mi do dzisiaj jest ciężko ale trzeba iść przed siebie. Ja żyję teraz nadzieją że w tym podejściu się uda:) najważniejsze było dla mnie wsparcie męża i bardzo dużo mi to pomogło. Więc powodzenia głowa do góry i następnym razem napewno się uda :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam wszystkie nowe dziewczęta.
Pozdrawiam wszystkie stare :)
Buziak dla moich grubasow :).
Beata zaplodnili Ci wszystkie 11 .?
Gasia zaraz juz będziesz bez jaj ;) na chwile i potem 2 embrionki. ? Dla ciociuni. ?
Rybka to jest pewne ze one będą chciały jeść w tej samej chwili .... a nawet w pieluche nawala równo ;) a jak uśpisz 1 szt to 2 zacznie płakać i obudzi to 1 :)
Bliźniaki są wspaniałe ( jak juz się znudza ta maskotka pomarańczowa to wyślij cioci pliz :D
Motylki jak tam. ?
Kasia wyszłas juz ze szpitala. ? Wszystko ok. ?
Husan :*
Lili nie pisałaś jak wizyta albo mi umknęło. ?
Hoooope co Ci powiedział o tym prog masz suplementowac. ?
Koralik wychodź z krzaków :) siostra :)
Ema pięknie :)
Spokojnej nocy życzę :)

reklama
Ewunka - w sumie nie bylo co pisac, mlode ok, lozyska sie idealnie rozlozyly, serducha bija, moje badania tez ok z wyjatkiem tetna, ktore z wizyty na wizyte mi rosnie o 10 i juz mam praktycznie o 100% wyzsze niz przed ciaza.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry