reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, ja dziś byłam u mojej cudownej Pani od akupunktury :) koniecznie chciała mi zrobić taki specjalny zabieg przed transferem.
Leżę z tymi iglami wbitymi w różne części ciała, Ona robi mi masaż głowy. ..pełen relaks i nagle..słyszymy jak jakieś dziecko głośno krzyczy Mama! ,a potem wybiegły na podwórko bliźniaki sąsiada :)
Oby to był znak :):):)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, ja dziś byłam u mojej cudownej Pani od akupunktury :) koniecznie chciała mi zrobić taki specjalny zabieg przed transferem.
Leżę z tymi iglami wbitymi w różne części ciała, Ona robi mi masaż głowy. ..pełen relaks i nagle..słyszymy jak jakieś dziecko głośno krzyczy Mama! ,a potem wybiegły na podwórko bliźniaki sąsiada :)
Oby to był znak :):):)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
No cudownie poprostu oby to sie sprawdzilo :)

Ja tez sie nie spodziewalam ze tyle dostane. Tym bardziej jakos w tamtym roku siostra pytala czy ma mi to wszystko zostawic czy sprzedac wiec mowilam zeby sprzedala bo nie wiedzialam kiedy nam w koncu sie uda i wtedy jeszcze o in vitro nie myslelismy. A ona jednak mi to wszystko zostawila.
Ja jeszcze czekam powiedzialam sobie ze jak bede w 6 miesiacu to dopiero zaczne kupowac. Ale ostanio jak bylam w h&m kupic spodnie ciazowe to wszystkie ubranka dzieciece mi przemawialy kup mnie ale bylam silna nie kupilam
Mmmmmmmm spodnie mówisz a jakieś sensowne? Kupiłaś w sumie? Ja jestem wysoka to się jakoś rozchodzi, ratuje sie spodnicami i sukienkami, zresztą nic jeszcze nie widać ale szukać trzęba; )..... do mnie dziś przemawiały kocyki w biedonce; )

Ja tez sie nie spodziewalam ze tyle dostane. Tym bardziej jakos w tamtym roku siostra pytala czy ma mi to wszystko zostawic czy sprzedac wiec mowilam zeby sprzedala bo nie wiedzialam kiedy nam w koncu sie uda i wtedy jeszcze o in vitro nie myslelismy. A ona jednak mi to wszystko zostawila.
Ja jeszcze czekam powiedzialam sobie ze jak bede w 6 miesiacu to dopiero zaczne kupowac. Ale ostanio jak bylam w h&m kupic spodnie ciazowe to wszystkie ubranka dzieciece mi przemawialy kup mnie ale bylam silna nie kupilam
Siostra miała nosa;) i super ja to jedynaczka

reklama
Do góry