reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Mam nadzieje :)
Przy pierwszej stymulacji w 5 dniu mialam 600 ale nic dopoki nie bedzie podgladu to nie denerwuje sie :)
Pewnie zwiekszy dawki lekow :)
Dokładnie, nic się nie martw :)
Powoli,chcą uniknąć hiperki.
Mi też zwiększyła leki po pierwszej wizycie a dwa dni później juz ładny skok :)
Daj znać po usg :)
Ja wchodzę za ok 15min :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Możecie mi powiedzieć jak wygląda sam transfer mrozaczkow?? Bo pierwsze 2 podejścia miałam ze stymulacja.
Ja na cyklu sztucznym szlam - od 2 dc estrofem 2x1, 13-15 dc wizyta z badaniem prg i usg czy endometrium ma odpowiednia grubosc i czy jajniki zatrzymane, u mnie 2 razy bylo ok wiec wlaczane mialam leki - duphaston 3x1 i luteina 3x2 i potem po 5 dniach (bo blastki byly) transfer. W zaleceniach do transferu relanium i piroxicam na 1 godz przed i pełny pecherz;)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję ;) dopiero w czwartek 20 mam termin i się wszystkiego dowiem jak to będzie wyglądać. Mam nadzieję że do 3 razy sztuka i wreszcie się uda. Zwłaszcza że mamy zamrożone tylko 2 blastki i obie muszę mieć podane bo je razem zamrozili i jak się teraz nie uda trzeba od nowa zaczynać włącznie z pobraniem nasienia od męża.

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]

reklama
To To ja To ja na ten deszczowy dzień wysyłam trochę optymizmu 2016-10-12 16.22.20.jpg

Załączniki

• 2016-10-12 16.22.20.jpg
    2016-10-12 16.22.20.jpg
    369,4 KB · Wyświetleń: 150
Do góry