reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dzien dobry kochane :)
Emka Malgos ✊✊✊✊✊ za wysoka bete przyniescie na forum kolejne pozytywne wiadomosci :*
Kasik owocnego jajobrania - zdrowych pieknych komoreczek ktore pieknie sie zaplodnia i beda ladnie dzielic✊✊✊
Lile pieknych widokow swoich malych szkrabow i dobrych wynikow ✊✊✊
Beatka owocnego podgladu ✊✊✊

reklama
Ale sie dzisiaj duzo dzieje...
Lile &&& za wizyte dzis...wszystko bedzie dobrze...oczywiscie odezwij sie po badaniu i napisz mi prosze czy trzeba bylo byc na czczo bo zapomnialam :)
Ema Malgos &&& za cudowne bety...
Beatko udanej wizyty...
Kasik...pieknego jajcobrania :)

Ale sie dzisiaj duzo dzieje...
Lile &&& za wizyte dzis...wszystko bedzie dobrze...oczywiscie odezwij sie po badaniu i napisz mi prosze czy trzeba bylo byc na czczo bo zapomnialam :)
Ema Malgos &&& za cudowne bety...
Beatko udanej wizyty...
Kasik...pieknego jajcobrania :)

nie trzeba - zreszta, mam wizyte po 18 wiec to bylby hardkor. Zastanawiam sie czy poza genetycznym robic pappa.. jakby to byla pojedyncza to bym zrobila nifty na 100%. Nie spalam pol nocy i nerwy mnie zzeraja..

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

nie trzeba - zreszta, mam wizyte po 18 wiec to bylby hardkor. Zastanawiam sie czy poza genetycznym robic pappa.. jakby to byla pojedyncza to bym zrobila nifty na 100%. Nie spalam pol nocy i nerwy mnie zzeraja..

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
A bo ja mam na nfz i krew beda mi pobierac i tak sie zastanawialam ale jak nie trzeba to ok...

Dziewczyny powodzenia!!!![emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
To będzie dobry dzień!
Ema,Malgos - trzymam kciukasy za bety na wysokościach![emoji110][emoji110][emoji110]
Kasik-samych dojrzałych i pięknych jajeczek [emoji110][emoji110]
Lile-na pewno badania wyjdą w porządku :)
Ale się dziś dzieje :):):)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry