reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dzien dobry kochane :)
Emka Malgos ✊✊✊✊✊ za wysoka bete przyniescie na forum kolejne pozytywne wiadomosci :*
Kasik owocnego jajobrania - zdrowych pieknych komoreczek ktore pieknie sie zaplodnia i beda ladnie dzielic✊✊✊
Lile pieknych widokow swoich malych szkrabow i dobrych wynikow ✊✊✊
Beatka owocnego podgladu ✊✊✊

reklama
Ale sie dzisiaj duzo dzieje...
Lile &&& za wizyte dzis...wszystko bedzie dobrze...oczywiscie odezwij sie po badaniu i napisz mi prosze czy trzeba bylo byc na czczo bo zapomnialam :)
Ema Malgos &&& za cudowne bety...
Beatko udanej wizyty...
Kasik...pieknego jajcobrania :)

Ale sie dzisiaj duzo dzieje...
Lile &&& za wizyte dzis...wszystko bedzie dobrze...oczywiscie odezwij sie po badaniu i napisz mi prosze czy trzeba bylo byc na czczo bo zapomnialam :)
Ema Malgos &&& za cudowne bety...
Beatko udanej wizyty...
Kasik...pieknego jajcobrania :)

nie trzeba - zreszta, mam wizyte po 18 wiec to bylby hardkor. Zastanawiam sie czy poza genetycznym robic pappa.. jakby to byla pojedyncza to bym zrobila nifty na 100%. Nie spalam pol nocy i nerwy mnie zzeraja..

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

nie trzeba - zreszta, mam wizyte po 18 wiec to bylby hardkor. Zastanawiam sie czy poza genetycznym robic pappa.. jakby to byla pojedyncza to bym zrobila nifty na 100%. Nie spalam pol nocy i nerwy mnie zzeraja..

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
A bo ja mam na nfz i krew beda mi pobierac i tak sie zastanawialam ale jak nie trzeba to ok...

Dziewczyny powodzenia!!!![emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
To będzie dobry dzień!
Ema,Malgos - trzymam kciukasy za bety na wysokościach![emoji110][emoji110][emoji110]
Kasik-samych dojrzałych i pięknych jajeczek [emoji110][emoji110]
Lile-na pewno badania wyjdą w porządku :)
Ale się dziś dzieje :):):)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry