reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Trzymamy kciuki za piekne endometrium :)
✊✊✊✊nie puszczamy za wgryzanie sie kropkow w nowe 9 miesieczne domki mamus :* ❤

Wrzesien mamy to kobietki to bedzie nasza jesien :biggrin2::tak: owocna w kolejne ciaze ruszamy do boju po nasze szczescia.
Niech wrzesien bedzie jeszcze bardziej szczesliwszy niz lipiec i sierpien razem wziete :):tak::tak:
Wakacje zakonczone z mega pozytywni wiadomosciami o kolejnych ciazach niech to dalej trwa :tak::tak::tak:
Mamy to dzieciaczki przychodza na swiat :*
Bety sa w koncu pozytywne :) :) forum odczarowane :)
Worek dobrych wiadomosci pękł bety rosna w górę sa kolejne ciążę czekamy na reszte :):*:wink::yes:
  • Trzymamy kciuki za szyjke pisanki zeby sie nie skracala
  • Kciuki za blizniaki madziagi zeby szybko mogly zdrowiutkie wyjsc z rodzicami do domku
  • Trzymamy kciuki za synka agatek28 oby szybciutko nabieral sil

Wrzesień
Shake it up baby, twist and shout :)
Bedzie sie dzialo tej jesieni

26:malutkikaczorek -wizyta w trakcie stymulacji

28: jaskolcia - wizyta u gin po histeroskopii
28:kasik99 -rozpoczecie stymulacji
29:jagodaaga - wizyta przed crio
30:Blastka - betowanie
30:ema51 - criotransfer
30:malutkikaczorek -criotransfer

Październik
3: Ewunka - betowanie 1
3:rybka14 - badania prenatalne
3:Hooope 86- betowanie
3:Marley - usg serduszkowe
3:jaskolcia - wizyta przed crio
3:BeataWarszawa -wizyta przed stymulacja
4:milagros - wizyta przed crio
4:kasik99- kontrola w trakcie stymulacji
5:katherina - wizyta kontrolna u gin prowadzacej ciążę
5:gosia321 - wizyta przed stymulacja
10:lile - badanie prenatalne
14: butterfly1331 - wizyta u gin prowadzacego ciążę
20:rybka14 -wizyta kontrolna u gin prowadzacego ciążę
20:Rustynka - criotransfer
21:husan- wizyta kontrolna u gin prowadzacego ciążę
25:ewelin86- wizyta u gin prowadzacego ciążę
26:Koniczyna82 - wizyta w klinice rozpoczynajaca podejscie do ivf

Listopad
7:rybka14- wizyta u gin prowadzacego ciążę
24:rybka14 -wizyta u gin prowadzacego ciążę

Falka- rozpoczecie stymulacji
Natalia89- rozpoczecie stymulacji
Skontrolujcie kalendarz gdzie którą dopisac :)
;) :D8-)
❤❤❤❤❤❤❤[/QUOTE][/QUOTE]

reklama
Witajcie ;) ja już po wizycie ;) w piątek transfer;) podajemy jednak jeden trzy dniowy zarodek :) (trochę boję się przebiegu ewentualnej ciąży blizniaczej i ewentualnych konsekwencji bo mam już córcię w domu która też trzeba się zająć) dzisiaj mam 14dc i endometrium 8mm to chyba ok? I mam mieć podany przy transferze jakiś klej który pomoże w implantacji zarodka,embeioglue czy jakoś tak :)
Hej to bedziemy w piatek obie odbieraly nasze kropki:) bede trzymac kciuki za ciebie:)
Najgorzej ze ja sobote i niedziele do pracy na popołudniu. .. Wiec nie dam rady sie relaksowac z kropkiem za duzo... Potem jeszcze na dodatek tez nocki... Normalny tryb pracy mam w planach ciagnac az do testu, potem po pozytywnym oczywiscie wyniku[emoji6] bede brac wolne na nocki... Bo mysle o tym zeby do serduszkowego usg pochodzic jeszcze do pracy... Dopiero wtedy na l4...

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Martka. ? Co tak malo piszesz jesc Ci nie daja w szpitalu. ? Zasłabłas.? Jak tam sprawy sie mają. ?
Ja jestem w polowie oczekiwania jeszcze tydzień. ....
Nie czuje nic nic dziwnego nic innego .....
Wzdecia mam ale lekkie , cycuszki zaokraglone :)no i mi smierdzi wszystko, Ja wiem ze to moze byc albo zly albo dobry znak:huh: ze 1 objawem ciazy jest pozytywna beta .
Milego dnia
Dają np tak :) makaron z mięsem podobno :) wiesz jak to jest, wczoraj uczestniczylam w dwóch porodach do 5 cm rozwarcia, więc byłam lekko zajęta, ze tak powiem :) uczę się tu różnych rzeczy np zeby majtki poporodowe przymierzyć sobie w domu, bo już trzy dziewczyny sprawdzily przed pójściem na porodówkę, ze jednak są za male :) takie tam z zycia na oddziale dla noworodków

Załączniki

• WP_20160923_001.jak-zmniejszyc-fotke_pl[1].jpeg
    WP_20160923_001.jak-zmniejszyc-fotke_pl[1].jpeg
    47,5 KB · Wyświetleń: 54
Dają np tak :) makaron z mięsem podobno :) wiesz jak to jest, wczoraj uczestniczylam w dwóch porodach do 5 cm rozwarcia, więc byłam lekko zajęta, ze tak powiem :) uczę się tu różnych rzeczy np zeby majtki poporodowe przymierzyć sobie w domu, bo już trzy dziewczyny sprawdzily przed pójściem na porodówkę, ze jednak są za male :) takie tam z zycia na oddziale dla noworodków
i nie kupuj z siateczki tylko takie wielorazowe bo Ci się odparzenia porobią i w ogóle..Miej w walizce jedne majtki i podkłkad na wierzchu bo jak wody odejda to potem wszystko do wymiany:-)

Czesc dziewczyny,
Dawno mnie nie było, jak tylko wróciłam do pracy to czas mi szybciej płynie i nie mysle o ostatniej porażce. Chciałam sie Was poradzić, jestem w drodze do Warszwy na scratching i mysle o co mam pytać Panią dr...? Dlaczego tego scratchingu nie zrobiła albo nie proponowała po pierwszym niepowodzeniu? Mam zamrożone dwa zarodki i w październiku będziemy podchodzić trzeci raz wiec chciałabym zeby teraz zrobili wszystko co mogą. Niestety nie wiem co wiecej moga zrobić :( możecie mi jeszcze podpowiedzieć, co oprócz długiego, krótkiego protokołu, scratchingu, naciętych otoczek i podaniu raz jednego a raz dwóch zarodków zrobić.
Z góry dziekuje za dobre rady
Buziaki

Dziewczyny, mam pytanie z serii intymnych ;) zaczęłam wczoraj aplikować ponownie Lutinus , wczesniej szło mi jak z płatka, bez problemu wkładałam aplikator prawie do końca , zeby noe wypadła za szybko ;) a teraz nie dam rady tak daleko... To od wprawy zalezy czy cos sie zmieniło w moim podwoziu ?? [emoji848]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wesoło masz :errr: ha ha ha ha
Powiem Ci że Twój obiad sprawił że mam mdłości ( wygląda jak rozgotowane kluski z zupy z wczoraj :laugh2:)z mięsem powiadasz :)nie widzę o_O bakteria juz na pewno zdechla na takim prowiancie :)
Dobrze wiedzieć że majtek nie kupować w 1 miesiącu tylko w 8 hi :D
Ale ja paniusia z cesarka na życzenie omine ten wydatek :p.

reklama
Do góry