reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Trzymamy kciuki za piekne endometrium :)
✊✊✊✊nie puszczamy za wgryzanie sie kropkow w nowe 9 miesieczne domki mamus :* ❤

Wrzesien mamy to kobietki to bedzie nasza jesien :biggrin2::tak: owocna w kolejne ciaze ruszamy do boju po nasze szczescia.
Niech wrzesien bedzie jeszcze bardziej szczesliwszy niz lipiec i sierpien razem wziete :):tak::tak:
Wakacje zakonczone z mega pozytywni wiadomosciami o kolejnych ciazach niech to dalej trwa :tak::tak::tak:
Mamy to dzieciaczki przychodza na swiat :*
Bety sa w koncu pozytywne :) :) forum odczarowane :)
Worek dobrych wiadomosci pękł bety rosna w górę sa kolejne ciążę czekamy na reszte :):*:wink::yes:
  • Trzymamy kciuki za szyjke pisanki zeby sie nie skracala
  • Kciuki za blizniaki madziagi zeby szybko mogly zdrowiutkie wyjsc z rodzicami do domku
  • Trzymamy kciuki za synka agatek28 oby szybciutko nabieral sil

Wrzesień
Shake it up baby, twist and shout :)
Bedzie sie dzialo tej jesieni

26:malutkikaczorek -wizyta w trakcie stymulacji

28: jaskolcia - wizyta u gin po histeroskopii
28:kasik99 -rozpoczecie stymulacji
29:jagodaaga - wizyta przed crio
30:Blastka - betowanie
30:ema51 - criotransfer
30:malutkikaczorek -criotransfer

Październik
3: Ewunka - betowanie 1
3:rybka14 - badania prenatalne
3:Hooope 86- betowanie
3:Marley - usg serduszkowe
3:jaskolcia - wizyta przed crio
3:BeataWarszawa -wizyta przed stymulacja
4:milagros - wizyta przed crio
4:kasik99- kontrola w trakcie stymulacji
5:katherina - wizyta kontrolna u gin prowadzacej ciążę
5:gosia321 - wizyta przed stymulacja
10:lile - badanie prenatalne
14: butterfly1331 - wizyta u gin prowadzacego ciążę
20:rybka14 -wizyta kontrolna u gin prowadzacego ciążę
20:Rustynka - criotransfer
21:husan- wizyta kontrolna u gin prowadzacego ciążę
25:ewelin86- wizyta u gin prowadzacego ciążę
26:Koniczyna82 - wizyta w klinice rozpoczynajaca podejscie do ivf

Listopad
7:rybka14- wizyta u gin prowadzacego ciążę
24:rybka14 -wizyta u gin prowadzacego ciążę

Falka- rozpoczecie stymulacji
Natalia89- rozpoczecie stymulacji
Skontrolujcie kalendarz gdzie którą dopisac :)
;) :D8-)
❤❤❤❤❤❤❤[/QUOTE][/QUOTE]

reklama
Witajcie ;) ja już po wizycie ;) w piątek transfer;) podajemy jednak jeden trzy dniowy zarodek :) (trochę boję się przebiegu ewentualnej ciąży blizniaczej i ewentualnych konsekwencji bo mam już córcię w domu która też trzeba się zająć) dzisiaj mam 14dc i endometrium 8mm to chyba ok? I mam mieć podany przy transferze jakiś klej który pomoże w implantacji zarodka,embeioglue czy jakoś tak :)
Hej to bedziemy w piatek obie odbieraly nasze kropki:) bede trzymac kciuki za ciebie:)
Najgorzej ze ja sobote i niedziele do pracy na popołudniu. .. Wiec nie dam rady sie relaksowac z kropkiem za duzo... Potem jeszcze na dodatek tez nocki... Normalny tryb pracy mam w planach ciagnac az do testu, potem po pozytywnym oczywiscie wyniku[emoji6] bede brac wolne na nocki... Bo mysle o tym zeby do serduszkowego usg pochodzic jeszcze do pracy... Dopiero wtedy na l4...

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Martka. ? Co tak malo piszesz jesc Ci nie daja w szpitalu. ? Zasłabłas.? Jak tam sprawy sie mają. ?
Ja jestem w polowie oczekiwania jeszcze tydzień. ....
Nie czuje nic nic dziwnego nic innego .....
Wzdecia mam ale lekkie , cycuszki zaokraglone :)no i mi smierdzi wszystko, Ja wiem ze to moze byc albo zly albo dobry znak:huh: ze 1 objawem ciazy jest pozytywna beta .
Milego dnia
Dają np tak :) makaron z mięsem podobno :) wiesz jak to jest, wczoraj uczestniczylam w dwóch porodach do 5 cm rozwarcia, więc byłam lekko zajęta, ze tak powiem :) uczę się tu różnych rzeczy np zeby majtki poporodowe przymierzyć sobie w domu, bo już trzy dziewczyny sprawdzily przed pójściem na porodówkę, ze jednak są za male :) takie tam z zycia na oddziale dla noworodków

Załączniki

• WP_20160923_001.jak-zmniejszyc-fotke_pl[1].jpeg
    WP_20160923_001.jak-zmniejszyc-fotke_pl[1].jpeg
    47,5 KB · Wyświetleń: 57
Dają np tak :) makaron z mięsem podobno :) wiesz jak to jest, wczoraj uczestniczylam w dwóch porodach do 5 cm rozwarcia, więc byłam lekko zajęta, ze tak powiem :) uczę się tu różnych rzeczy np zeby majtki poporodowe przymierzyć sobie w domu, bo już trzy dziewczyny sprawdzily przed pójściem na porodówkę, ze jednak są za male :) takie tam z zycia na oddziale dla noworodków
i nie kupuj z siateczki tylko takie wielorazowe bo Ci się odparzenia porobią i w ogóle..Miej w walizce jedne majtki i podkłkad na wierzchu bo jak wody odejda to potem wszystko do wymiany:-)

Czesc dziewczyny,
Dawno mnie nie było, jak tylko wróciłam do pracy to czas mi szybciej płynie i nie mysle o ostatniej porażce. Chciałam sie Was poradzić, jestem w drodze do Warszwy na scratching i mysle o co mam pytać Panią dr...? Dlaczego tego scratchingu nie zrobiła albo nie proponowała po pierwszym niepowodzeniu? Mam zamrożone dwa zarodki i w październiku będziemy podchodzić trzeci raz wiec chciałabym zeby teraz zrobili wszystko co mogą. Niestety nie wiem co wiecej moga zrobić :( możecie mi jeszcze podpowiedzieć, co oprócz długiego, krótkiego protokołu, scratchingu, naciętych otoczek i podaniu raz jednego a raz dwóch zarodków zrobić.
Z góry dziekuje za dobre rady
Buziaki

Dziewczyny, mam pytanie z serii intymnych ;) zaczęłam wczoraj aplikować ponownie Lutinus , wczesniej szło mi jak z płatka, bez problemu wkładałam aplikator prawie do końca , zeby noe wypadła za szybko ;) a teraz nie dam rady tak daleko... To od wprawy zalezy czy cos sie zmieniło w moim podwoziu ?? [emoji848]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wesoło masz :errr: ha ha ha ha
Powiem Ci że Twój obiad sprawił że mam mdłości ( wygląda jak rozgotowane kluski z zupy z wczoraj :laugh2:)z mięsem powiadasz :)nie widzę o_O bakteria juz na pewno zdechla na takim prowiancie :)
Dobrze wiedzieć że majtek nie kupować w 1 miesiącu tylko w 8 hi :D
Ale ja paniusia z cesarka na życzenie omine ten wydatek :p.

reklama
Do góry