Ja tez cesarka, po tym co tu przeżyłam wczoraj juz nie mam.nawet cienia wątpliwości, płakałam przy każdym skurczu razem z nimi tylko przez 9godzinWesoło masz ha ha ha ha
Powiem Ci że Twój obiad sprawił że mam mdłości ( wygląda jak rozgotowane kluski z zupy z wczoraj )z mięsem powiadasz nie widzę bakteria juz na pewno zdechla na takim prowiancie
Dobrze wiedzieć że majtek nie kupować w 1 miesiącu tylko w 8 hi
Ale ja paniusia z cesarka na życzenie omine ten wydatek .
reklama
Ewunka
Fanka BB :)
Nie chcesz rodzic naturalnie bez znieczulenia no co TyJa tez cesarka, po tym co tu przeżyłam wczoraj juz nie mam.nawet cienia wątpliwości, płakałam przy każdym skurczu razem z nimi tylko przez 9godzin
ewelin86
No bo nic nie da się tam napisać. Non stop się wczytuje lub wysyła i nie ma nic. Tylko tu wszystko działaWeszłam czytałam kawałek niby działa .ostatnia wiadomość 11.30 mniej więcej. ...
Cicho tam
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
ewelin86
Martka a jak bakteria? Znikła juz?Ja tez cesarka, po tym co tu przeżyłam wczoraj juz nie mam.nawet cienia wątpliwości, płakałam przy każdym skurczu razem z nimi tylko przez 9godzin
No mi dziś dr powiedział ze cc będę miała. A na kolejnej wizycie juz KTG
rybka14
Ja mialam jeszcze embrioglu i pregnyl podany do macicy w formie wlewu nie zastrzyku i mi sie udaloCzesc dziewczyny,
Dawno mnie nie było, jak tylko wróciłam do pracy to czas mi szybciej płynie i nie mysle o ostatniej porażce. Chciałam sie Was poradzić, jestem w drodze do Warszwy na scratching i mysle o co mam pytać Panią dr...? Dlaczego tego scratchingu nie zrobiła albo nie proponowała po pierwszym niepowodzeniu? Mam zamrożone dwa zarodki i w październiku będziemy podchodzić trzeci raz wiec chciałabym zeby teraz zrobili wszystko co mogą. Niestety nie wiem co wiecej moga zrobić możecie mi jeszcze podpowiedzieć, co oprócz długiego, krótkiego protokołu, scratchingu, naciętych otoczek i podaniu raz jednego a raz dwóch zarodków zrobić.
Z góry dziekuje za dobre rady
Buziaki
Koniczyna82
Dziewczyny, taka jedna moja obserwacja szpitalna. Jak przy przyjęciu na oddział pytają was cz jesteście na diecie a jak tak to na jakiej... To oczywiscie jesteście na wegetariańskiej. W każdym szpitalu w ktorym byłam jedzenie o wiele lepsze np. na śniadanie zamiast kilku plastrów dziwnie wyglądającej wędliny dają twarożek ze szczypiorkiem. Zamiast brei z pulpetami krokiety z kapustką...itd. A to żaden problem, oddział codziennie zamawia ileś tam porcji, zwykłych/wege/ pooperacyjnych itd. Za każdym razem w szpitalu staję się wege... I co najlepsze inne pacjentki jak widza różnice na naszych talerzach masowo zmieniają zgłoszona dietę
W tym.szpitalu gdzie jestem dieta polega na tym, ze zamiast zwykłego chleba dostaje sie graham, a zamiast kawałka zielonego ogórka kobieta dostala liść salaty (przy czym Salata jest tu na śniadanie i kolacje w standardzie)Dziewczyny, taka jedna moja obserwacja szpitalna. Jak przy przyjęciu na oddział pytają was cz jesteście na diecie a jak tak to na jakiej... To oczywiscie jesteście na wegetariańskiej. W każdym szpitalu w ktorym byłam jedzenie o wiele lepsze np. na śniadanie zamiast kilku plastrów dziwnie wyglądającej wędliny dają twarożek ze szczypiorkiem. Zamiast brei z pulpetami krokiety z kapustką...itd. A to żaden problem, oddział codziennie zamawia ileś tam porcji, zwykłych/wege/ pooperacyjnych itd. Za każdym razem w szpitalu staję się wege... I co najlepsze inne pacjentki jak widza różnice na naszych talerzach masowo zmieniają zgłoszona dietę
Ewunka
Bo tam wysłałam wirusaNo bo nic nie da się tam napisać. Non stop się wczytuje lub wysyła i nie ma nic. Tylko tu wszystko działa
reklama
ewelin86
Właśnie nie chcialam głośno o tym mówić[emoji14]wiec to Ty[emoji14]Bo tam wysłałam wirusa
Podziel się: