reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wesoło masz :errr: ha ha ha ha
Powiem Ci że Twój obiad sprawił że mam mdłości ( wygląda jak rozgotowane kluski z zupy z wczoraj :laugh2:)z mięsem powiadasz :)nie widzę o_O bakteria juz na pewno zdechla na takim prowiancie :)
Dobrze wiedzieć że majtek nie kupować w 1 miesiącu tylko w 8 hi :D
Ale ja paniusia z cesarka na życzenie omine ten wydatek :p.
Ja tez cesarka, po tym co tu przeżyłam wczoraj juz nie mam.nawet cienia wątpliwości, płakałam przy każdym skurczu razem z nimi tylko przez 9godzin

reklama
Czesc dziewczyny,
Dawno mnie nie było, jak tylko wróciłam do pracy to czas mi szybciej płynie i nie mysle o ostatniej porażce. Chciałam sie Was poradzić, jestem w drodze do Warszwy na scratching i mysle o co mam pytać Panią dr...? Dlaczego tego scratchingu nie zrobiła albo nie proponowała po pierwszym niepowodzeniu? Mam zamrożone dwa zarodki i w październiku będziemy podchodzić trzeci raz wiec chciałabym zeby teraz zrobili wszystko co mogą. Niestety nie wiem co wiecej moga zrobić :( możecie mi jeszcze podpowiedzieć, co oprócz długiego, krótkiego protokołu, scratchingu, naciętych otoczek i podaniu raz jednego a raz dwóch zarodków zrobić.
Z góry dziekuje za dobre rady
Buziaki
Ja mialam jeszcze embrioglu i pregnyl podany do macicy w formie wlewu nie zastrzyku i mi sie udalo:)

Dziewczyny, taka jedna moja obserwacja szpitalna. Jak przy przyjęciu na oddział pytają was cz jesteście na diecie a jak tak to na jakiej... To oczywiscie jesteście na wegetariańskiej. ;) W każdym szpitalu w ktorym byłam jedzenie o wiele lepsze np. na śniadanie zamiast kilku plastrów dziwnie wyglądającej wędliny dają twarożek ze szczypiorkiem. Zamiast brei z pulpetami krokiety z kapustką...itd. A to żaden problem, oddział codziennie zamawia ileś tam porcji, zwykłych/wege/ pooperacyjnych itd. Za każdym razem w szpitalu staję się wege... I co najlepsze inne pacjentki jak widza różnice na naszych talerzach masowo zmieniają zgłoszona dietę :rofl:

Dziewczyny, taka jedna moja obserwacja szpitalna. Jak przy przyjęciu na oddział pytają was cz jesteście na diecie a jak tak to na jakiej... To oczywiscie jesteście na wegetariańskiej. ;) W każdym szpitalu w ktorym byłam jedzenie o wiele lepsze np. na śniadanie zamiast kilku plastrów dziwnie wyglądającej wędliny dają twarożek ze szczypiorkiem. Zamiast brei z pulpetami krokiety z kapustką...itd. A to żaden problem, oddział codziennie zamawia ileś tam porcji, zwykłych/wege/ pooperacyjnych itd. Za każdym razem w szpitalu staję się wege... I co najlepsze inne pacjentki jak widza różnice na naszych talerzach masowo zmieniają zgłoszona dietę :rofl:
W tym.szpitalu gdzie jestem dieta polega na tym, ze zamiast zwykłego chleba dostaje sie graham, a zamiast kawałka zielonego ogórka kobieta dostala liść salaty (przy czym Salata jest tu na śniadanie i kolacje w standardzie)

reklama
Do góry