reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Jak mnie oni wkur... dzwonie do szpitala gdzie miałam zabieg i tam nie robią mowia ze mam zrobic test sikany jak zawsze, dzwonie do lekarza rodzinnego i tam mowia ze 12dpt to za wczesnie na zbadanie krwi i ze moge zrobic u nich test z moczu [emoji30] zabijcie mnie [emoji37][emoji379]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A u Was nie ma laboratorium, do którego można pójść i prywatnie zrobić badanie krwi? To jakaś bzdura, muszą być takie miejsca. Nie mów, że jesteś po in vitro. Po prostu podejrzewasz, że jesteś w ciąży i chcesz zrobić badanie. Koszty na pewno nie są wysokie.

reklama
Dzuewczyny to co Wam wycieka to są dodatkowe składniki. Sam prog. się wchłonie.
Mi nic nie wycieka, a przyswajalność progesteronu z tabletek mam prawie zerową. U mnie tylko zastrzyki.
Koralik przykro mi bardzo :*
Spróbuj z ta histero i może schratching odrazu ?

Ja nie nadrabiając teraz ,tylko szybkie pytanie . Dzis 8 dzien po transferze 3 dniowych zarodków . Nie wytrzymałam, zrobiłam betę, wynik 14...
Pozostałość po zastrzyku Ov ... Czy cos zaczyna sie dziać ??

Może być i tak, i tak. W 8 dpt bhcg dopiero zaczyna być produkowane, a ovitrelle utrzymuje się ok. 10 dni. Zrób betę za 2 dni, wtedy będziesz coś więcej wiedziała. Trzymam kciuki :)

Marzen88 powtórzę w poniedziałek. Myslalam, ze bedzie mi lepiej jak zrobię dzisiaj,to weekend bedzie spokojniejszy, ale chyba jednak nie.... A jak zrobiłabym jutro to tylko 24h odstępu, wiec chyba troche za mało, poza tym nie wiem czy mi wynik dadzą w sobote czy bede musiała czekac do poniedziałku.... Eee zrobię w poniedziałek. Ja powrdziele trzy noce nieprzespane ...

Może być i tak, i tak. W 8 dpt bhcg dopiero zaczyna być produkowane, a ovitrelle utrzymuje się ok. 10 dni. Zrób betę za 2 dni, wtedy będziesz coś więcej wiedziała. Trzymam kciuki :)

Jesli ok 10 dni, to juz powinno go nie byc w moim organizmie , bo wzielam go w nocy z 13na14.08 ,czyli 12 dni temu... O BOSHE ... O Boshe O BOSHE ...

Marzen88 powtórzę w poniedziałek. Myslalam, ze bedzie mi lepiej jak zrobię dzisiaj,to weekend bedzie spokojniejszy, ale chyba jednak nie.... A jak zrobiłabym jutro to tylko 24h odstępu, wiec chyba troche za mało, poza tym nie wiem czy mi wynik dadzą w sobote czy bede musiała czekac do poniedziałku.... Eee zrobię w poniedziałek. Ja powrdziele trzy noce nieprzespane ...

A jak sie czujesz bo ja tez 8dpt ale 2 dwudniowych zarodków [emoji214][emoji214]

Jest laboratorium w szpitalu ale pytałam i nie zrobią mi bo oni nie robią badań z krwi w przychodzni ze z moczu mi zrobią i mowie ze chce z krwi 12 dpt a oni ze za wczesnie i mowie ze czytałam ze od 11dpt juz mozna zrobic z krwi a ona to ze oni nie robią takiego czegoś ze moge przyjsc to mi z moczu zrobią [emoji36][emoji36][emoji36]

reklama
Aniu - na moje to raczej nie ovitr :-) 12 dni po to jakies sladowe ilosci bys miala - to jeszxze zalezy jaka dawke ov mialas - im wieksza tym dluzej sie utrzymuje

Do góry