reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jak mnie oni wkur... dzwonie do szpitala gdzie miałam zabieg i tam nie robią mowia ze mam zrobic test sikany jak zawsze, dzwonie do lekarza rodzinnego i tam mowia ze 12dpt to za wczesnie na zbadanie krwi i ze moge zrobic u nich test z moczu [emoji30] zabijcie mnie [emoji37][emoji379]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A u Was nie ma laboratorium, do którego można pójść i prywatnie zrobić badanie krwi? To jakaś bzdura, muszą być takie miejsca. Nie mów, że jesteś po in vitro. Po prostu podejrzewasz, że jesteś w ciąży i chcesz zrobić badanie. Koszty na pewno nie są wysokie.

reklama
Dzuewczyny to co Wam wycieka to są dodatkowe składniki. Sam prog. się wchłonie.
Mi nic nie wycieka, a przyswajalność progesteronu z tabletek mam prawie zerową. U mnie tylko zastrzyki.
Koralik przykro mi bardzo :*
Spróbuj z ta histero i może schratching odrazu ?

Ja nie nadrabiając teraz ,tylko szybkie pytanie . Dzis 8 dzien po transferze 3 dniowych zarodków . Nie wytrzymałam, zrobiłam betę, wynik 14...
Pozostałość po zastrzyku Ov ... Czy cos zaczyna sie dziać ??

Może być i tak, i tak. W 8 dpt bhcg dopiero zaczyna być produkowane, a ovitrelle utrzymuje się ok. 10 dni. Zrób betę za 2 dni, wtedy będziesz coś więcej wiedziała. Trzymam kciuki :)

Marzen88 powtórzę w poniedziałek. Myslalam, ze bedzie mi lepiej jak zrobię dzisiaj,to weekend bedzie spokojniejszy, ale chyba jednak nie.... A jak zrobiłabym jutro to tylko 24h odstępu, wiec chyba troche za mało, poza tym nie wiem czy mi wynik dadzą w sobote czy bede musiała czekac do poniedziałku.... Eee zrobię w poniedziałek. Ja powrdziele trzy noce nieprzespane ...

Może być i tak, i tak. W 8 dpt bhcg dopiero zaczyna być produkowane, a ovitrelle utrzymuje się ok. 10 dni. Zrób betę za 2 dni, wtedy będziesz coś więcej wiedziała. Trzymam kciuki :)

Jesli ok 10 dni, to juz powinno go nie byc w moim organizmie , bo wzielam go w nocy z 13na14.08 ,czyli 12 dni temu... O BOSHE ... O Boshe O BOSHE ...

Marzen88 powtórzę w poniedziałek. Myslalam, ze bedzie mi lepiej jak zrobię dzisiaj,to weekend bedzie spokojniejszy, ale chyba jednak nie.... A jak zrobiłabym jutro to tylko 24h odstępu, wiec chyba troche za mało, poza tym nie wiem czy mi wynik dadzą w sobote czy bede musiała czekac do poniedziałku.... Eee zrobię w poniedziałek. Ja powrdziele trzy noce nieprzespane ...

A jak sie czujesz bo ja tez 8dpt ale 2 dwudniowych zarodków [emoji214][emoji214]

Jest laboratorium w szpitalu ale pytałam i nie zrobią mi bo oni nie robią badań z krwi w przychodzni ze z moczu mi zrobią i mowie ze chce z krwi 12 dpt a oni ze za wczesnie i mowie ze czytałam ze od 11dpt juz mozna zrobic z krwi a ona to ze oni nie robią takiego czegoś ze moge przyjsc to mi z moczu zrobią [emoji36][emoji36][emoji36]

reklama
Aniu - na moje to raczej nie ovitr :-) 12 dni po to jakies sladowe ilosci bys miala - to jeszxze zalezy jaka dawke ov mialas - im wieksza tym dluzej sie utrzymuje

Do góry