reklama
Hooope86
Fanka BB :)
Gdyby ktoś chciał robić badania potrzebne do invitro najtaniej jest w dolmedzie we Wrocławiu.
Podzwoniłam po laboratoriach i tam ceny naprawdę za ok [emoji106]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podzwoniłam po laboratoriach i tam ceny naprawdę za ok [emoji106]
Zosia87
[/QUOTE][/QUOTE]Trzymamy kciuki za piekne widoki blizniaki rybki oraz za owocne transfery [emoji110][emoji110][emoji110]
Wakacje w koncu sa wakacje !!
Mamy to dzieciaczki przychodza na swiat :*
Bety sa w koncu pozytywne forum odczarowane
Sierpień rozpoczal sie szczesliwa beta wiec niech bedzie jeszcze bardziej szczesliwy niz lipiec
Worek dobrych wiadomosci pękł bety rosna w górę sa kolejne ciążę czekamy na reszte :*
Trzymamy kciuki za dzieciaczki madziongi
25:ewelin86 - wizyta u gin prowadzacego ciążę
25:rybka14-wizyta pecherzykowa
25:katherine203 -criotransfer
25:buterfly -transfer
26:koralik83-betowanie 2
29:kilosiera- kontrola przed crio
30:milagros-wizyta kontrolna przed crio
30:Sil_sb -wizyta przed stymulacja
31: Ewunka - wizyta kontrolna przed stymulacja
31:husan- wizyta kontrolna u gin prowadzacego ciążę
Wrzesień
Shake it up baby, twist and shout
Bedzie sie dzialo tej jesieni
5:Ewa651 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
13:nieagatka - badanie prenatalne
Ewunka -rozpoczecie stymulacji
gosia321- rozpoczecie stymulacji
Falka- rozpoczecue stymulacji
BeataWarszawa - rozpoczecie stymulacji
Natalia89- rozpoczecie stymulacji
Katherina203 - transfer
Skontrolujcie kalendarz gdzie którą dopisac
♡♡♡♡♡
Mnie można na testowanie 31.08 [emoji4][emoji110][emoji110]
Zosia87
Rybka juz nie moge sie doczekac twoich wrażeń po [emoji173]️[emoji173]️
Ach ta endo ja miałam pierwsza laparo w wieku 18-19 lat i juz wtedy nie było za ciekawie ogniska rozsiane w całej macicy i juz wiedziałam ze nie bedzie łatwo. 3 lata temu laparo usunięcie dużej torbieli ktorej tutaj nikt nie widział a mowilam ze podczas wspołżycia boli dotykali to ja plakalam z bólu i nic ale co roku chicialam w Pl na kontrol i odrazu dr w szpitalu w Policach jak mnie zbadał mowi ze laparoskopia odpada i bedzie laparotomia bo torbiel około 5cm. W styczniu usunęli w Norwegii jajowod podczas laparoskopi ale nie usuwali zbytnio nic z endo zeby nie zaszkodzić w podczas produkcji komórek przy kolejnej stymulacji. Co to za cholerstwo jest ze nie ma na to lekarstwa [emoji20]
Dziewczyny za wszytskie co zaczynaja od nowa [emoji110][emoji110][emoji110]
Ach ta endo ja miałam pierwsza laparo w wieku 18-19 lat i juz wtedy nie było za ciekawie ogniska rozsiane w całej macicy i juz wiedziałam ze nie bedzie łatwo. 3 lata temu laparo usunięcie dużej torbieli ktorej tutaj nikt nie widział a mowilam ze podczas wspołżycia boli dotykali to ja plakalam z bólu i nic ale co roku chicialam w Pl na kontrol i odrazu dr w szpitalu w Policach jak mnie zbadał mowi ze laparoskopia odpada i bedzie laparotomia bo torbiel około 5cm. W styczniu usunęli w Norwegii jajowod podczas laparoskopi ale nie usuwali zbytnio nic z endo zeby nie zaszkodzić w podczas produkcji komórek przy kolejnej stymulacji. Co to za cholerstwo jest ze nie ma na to lekarstwa [emoji20]
Dziewczyny za wszytskie co zaczynaja od nowa [emoji110][emoji110][emoji110]
Zosia87
heeej.. przepraszam ze wczoraj sie nie odezwalam - generalnie wszystko jest ok, boli bo spuchniete i dalej woda zalega.. Progesteron mial spasc a wzrósł . nastepna wizyte mam 31.08, moze wtedy cos sie dowiem
Kochanie ciesz sie ze nie robią tego byle jak tylko sprawdzają kiedy bedzie najlepszy moment bo szczerze to tutaj to ja mam zawsze w te same dni bo tak jest w szpitalu i inne kobiety tez piatek usg poniedziałek punkcja i środa lub piatek transfer i tak za każdym razem wiec super ze tak kontrolują wszystko i szukają najlepszego dnia [emoji8][emoji8][emoji8]
reklama
Zosia87
Mam dokladnie to samo wrazenie zawsze jak jestem w PL i szlag mnie trafia, bo to jest mega niesparwiedliwe. Wmawia sie Polakom, ze sa Europa, a ludzi na zwykle przyjemnosci nie stac.
A co do cen invitro przeliczajac na pln to tu gdzie mieszkam kosztuje ok 30tys...
W Norwegii 3 pack w prywatnej klinice kosztuje tyle ale czytałam opinie i rozne sa wiec jezeli bede musiała to napewno nigdy wiecej w Norwegii bo tutaj sto lat za murzynami sa [emoji23][emoji23] znajoma podchodziła w Pl w Katowicach wczesniej dwie naturalne ciąże i 2 poronienia na początku ciąży, ze względu na jej chorobę zabiegu invitro tutaj nie wykonują w takich przypadkach w Pl zaszła za pierwszym razem 1.08 urodziła córeczkę [emoji7]
Podziel się: