reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziadostwo nie choroba. U mnie gdyby nie ta ciąża w życiu bym nie wiedziała że ja mam .Żadnych objawów- zero .
No u mni eteż gdyby torbieli nie wykryli i nie wysłali mnie na laparoskpie to też nie miałabym zielonego pojęcia, że ją mam. Ja też żadych bóli, nic. Chociaż tylko przy @ mnie bolał bardzo brzuch, a jak szłam do gina u siebie i mówiłąm,że mnie tak boli to rozkładała ręce i mówiła,że przy @ to normalny ból :/

reklama
Super doczytać ze 30 dni lutinus ale czytałam chyba gdiZes ze biorą do 12 tc zmniejszając dawkę pod koniec a ze tutaj nie dają tak tylko do 14d od dnia punkcji to sama musze jezeli wynik wyjdzie dodatni wiedzieć do kiedy go podawać ale 31.08 jak bedzie wszytko ok zrobie badanie progesteronu bo tutaj wczesniej niz 14 po transferze nie robią nawet w prywatnej klinice pytałam masakra[emoji29]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja brałam do 14-16tc luteinę. Tylko zawsze po kolejenej wizycie schodziłam z dawki. A juz po ostatniej wizycie zeszłam na 2x1 przez 7 dni. W PL to zależy od lekarza kiedy odstawić. Mam koleżankę, która jest w 18tc i jeszcze mc będzie brała luteinę

Witam kciuki && & & & & wielkie za dziś :-D ja mam wizytę o 13.30 :-) :):-D
Cześć dziewczyny :)
Katharina, niech to będzie nasz dzień!
Ewunka, oby Twoje tańce zadziałały i tym razem :-*

Rybko, cudownych widoków :) O której masz wizytę? Może gdzieś się miniemy na korytarzu :)

Ewelin, dużo wzruszeń :)

Co z Lile? Ktoś coś wie?

reklama
Ogladam wiadomości i wiem co sie dzieje w Pl i to jest jakies nieporozumienie jak dla mnie chociaż mnie to nie dotyczy. Ale wole siedziec i tęsknić za Polska niz zyc w Polsce i nie miec nic. Naprawde podczas wakacji w Pl zastanawiam sie dla kogo te ceny bo niektóre towary sa w tej samoe co tutaj [emoji15]

Mam dokladnie to samo wrazenie zawsze jak jestem w PL i szlag mnie trafia, bo to jest mega niesparwiedliwe. Wmawia sie Polakom, ze sa Europa, a ludzi na zwykle przyjemnosci nie stac.
A co do cen invitro przeliczajac na pln to tu gdzie mieszkam kosztuje ok 30tys...

Do góry