reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nic mi nie mow ja musiałam odwołać spotkanie z moimi dziewczynami gdzie wszystkie były nawet młoda mama z mała kruszynka a ja nie i jeszcze snapy wysyłały ze jak fajnie i w ogóle [emoji85][emoji85][emoji29] lez i odpoczywaj moze melisę zrób to sie uspokoisz troszke [emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Odbijesz sobie za pare miesiecy ze swoją kruszynka albo kruszynem ;) :p
Niestresuje sie za bardzo ale mam taki charakter ze nie lubię na nic czekac a tu muszę czekac i czekac a do 1 września jeszcze tak daleko ;)

reklama
Ja już razem z moimi dzidziami :) Są dwie - ośmioblastomerowe, jeden klasy A, drugi klasy B. Pozostałe mają taką samą klasę, ale są trochę niżej w podziale. W poniedziałek będzie wiadomo, czy doszły do blastocysty, na razie podobno są ładne.
Trochę dzisiaj bolało i przebiegało to inaczej niż ostatnio - tym razem miałam tez USG przez powłoki brzuszne.
Rybko, Twoja pani dr jest niesamowita, pogadała ze mną, pożartowała. Robi bardzo dobre wrażenie :)
Za to mój mąż był kłębkiem nerwów, ale jakoś opanowaliśmy sytuację :)

Ja już razem z moimi dzidziami :) Są dwie - ośmioblastomerowe, jeden klasy A, drugi klasy B. Pozostałe mają taką samą klasę, ale są trochę niżej w podziale. W poniedziałek będzie wiadomo, czy doszły do blastocysty, na razie podobno są ładne.
Trochę dzisiaj bolało i przebiegało to inaczej niż ostatnio - tym razem miałam tez USG przez powłoki brzuszne.
Rybko, Twoja pani dr jest niesamowita, pogadała ze mną, pożartowała. Robi bardzo dobre wrażenie :)
Za to mój mąż był kłębkiem nerwów, ale jakoś opanowaliśmy sytuację :)

Kochana ciesze sie ze juz twoje kropeczki sa juz z toba. Dzis tylko lez i odpiczywaj. Ja przy tym i przy poprzednim transferze mialam usg i widzialam moje krpki.

Ja tez mialam usg i widzialam moment podania. A kazali Wam kaszlec podczas transferu? Bo mi lekarz powiedzial, zebym zakszlala, bo to wywola jakby miniskurcz i bedzie widac czy macica przyciaga kropka czy go wypluwa [emoji4]

Ja tez mialam usg i widzialam moment podania. A kazali Wam kaszlec podczas transferu? Bo mi lekarz powiedzial, zebym zakszlala, bo to wywola jakby miniskurcz i bedzie widac czy macica przyciaga kropka czy go wypluwa [emoji4]

Nie. Pierwszy raz o takim czyms slysze.

To wy bez narkozy jak widziałyście moment podania. Ja troszke sie zestresowałam jak podawali kropki bo troszke im uciekł obraz na usg i szukali dobrego widoki a czytałam ze to nie dobrze i ze usg wcale nie jest potrzebne bo to tylko wydłuża czas.

Butterfly super no to teraz odpoczywaj i niech sie wbijają jak najgłębiej hihi [emoji110][emoji110][emoji214][emoji214]

Tez pierwsze słyszę o kaszleniu, ja po tym jak dostałam zdjecie na ostatnim transferze robaczków moich to wiem ze tym razem bedzie ciężej bo je widziałam [emoji85][emoji1348][emoji1405][emoji178]

reklama
Do góry