reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Nic mi nie mow ja musiałam odwołać spotkanie z moimi dziewczynami gdzie wszystkie były nawet młoda mama z mała kruszynka a ja nie i jeszcze snapy wysyłały ze jak fajnie i w ogóle [emoji85][emoji85][emoji29] lez i odpoczywaj moze melisę zrób to sie uspokoisz troszke [emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Odbijesz sobie za pare miesiecy ze swoją kruszynka albo kruszynem ;) :p
Niestresuje sie za bardzo ale mam taki charakter ze nie lubię na nic czekac a tu muszę czekac i czekac a do 1 września jeszcze tak daleko ;)

reklama
Ja już razem z moimi dzidziami :) Są dwie - ośmioblastomerowe, jeden klasy A, drugi klasy B. Pozostałe mają taką samą klasę, ale są trochę niżej w podziale. W poniedziałek będzie wiadomo, czy doszły do blastocysty, na razie podobno są ładne.
Trochę dzisiaj bolało i przebiegało to inaczej niż ostatnio - tym razem miałam tez USG przez powłoki brzuszne.
Rybko, Twoja pani dr jest niesamowita, pogadała ze mną, pożartowała. Robi bardzo dobre wrażenie :)
Za to mój mąż był kłębkiem nerwów, ale jakoś opanowaliśmy sytuację :)

Ja już razem z moimi dzidziami :) Są dwie - ośmioblastomerowe, jeden klasy A, drugi klasy B. Pozostałe mają taką samą klasę, ale są trochę niżej w podziale. W poniedziałek będzie wiadomo, czy doszły do blastocysty, na razie podobno są ładne.
Trochę dzisiaj bolało i przebiegało to inaczej niż ostatnio - tym razem miałam tez USG przez powłoki brzuszne.
Rybko, Twoja pani dr jest niesamowita, pogadała ze mną, pożartowała. Robi bardzo dobre wrażenie :)
Za to mój mąż był kłębkiem nerwów, ale jakoś opanowaliśmy sytuację :)

Kochana ciesze sie ze juz twoje kropeczki sa juz z toba. Dzis tylko lez i odpiczywaj. Ja przy tym i przy poprzednim transferze mialam usg i widzialam moje krpki.

Ja tez mialam usg i widzialam moment podania. A kazali Wam kaszlec podczas transferu? Bo mi lekarz powiedzial, zebym zakszlala, bo to wywola jakby miniskurcz i bedzie widac czy macica przyciaga kropka czy go wypluwa [emoji4]

Ja tez mialam usg i widzialam moment podania. A kazali Wam kaszlec podczas transferu? Bo mi lekarz powiedzial, zebym zakszlala, bo to wywola jakby miniskurcz i bedzie widac czy macica przyciaga kropka czy go wypluwa [emoji4]

Nie. Pierwszy raz o takim czyms slysze.

To wy bez narkozy jak widziałyście moment podania. Ja troszke sie zestresowałam jak podawali kropki bo troszke im uciekł obraz na usg i szukali dobrego widoki a czytałam ze to nie dobrze i ze usg wcale nie jest potrzebne bo to tylko wydłuża czas.

Butterfly super no to teraz odpoczywaj i niech sie wbijają jak najgłębiej hihi [emoji110][emoji110][emoji214][emoji214]

Tez pierwsze słyszę o kaszleniu, ja po tym jak dostałam zdjecie na ostatnim transferze robaczków moich to wiem ze tym razem bedzie ciężej bo je widziałam [emoji85][emoji1348][emoji1405][emoji178]

reklama
Do góry