Zosia87
Fanka BB :)
To chyba normalny wynik w tym dniujutro sie dowiem mam nadzieje ze to nie jest za duzo i wszystko bedzie dobrze na usg bo juz sie przyzwyczailam do mysli ze bede mama
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To chyba normalny wynik w tym dniujutro sie dowiem mam nadzieje ze to nie jest za duzo i wszystko bedzie dobrze na usg bo juz sie przyzwyczailam do mysli ze bede mama
Ja robię paznokcie w domq i odmówiłam juz 6 osobom bo jednak wole dać sobie spokój i zaopiekować sie sama sobą. Ja od wczoraj leżę głownie jedynie obiad robiłam ze względu na te dziwne odczucia. Lepiej pomaluj lakieremU mnie dopiero 4dpt a już szaleje, moze nie przez myśli ale z nudów bo maz każe mi leżeć i nic nie robic
Myślicie że mozna zrobic hybrydę na paznokcie czy lepiej na tym etapie nie ryzykować i odpuścić ?
ja po pierwszym transferze lezalam plackiem i nic a teraz lazilam po Zakopanym i po Slowacji po gorkach i zamku na ktory musialam wejsc po 300 schodach do gory i tyle samo na dol i jakos sie udalo nie mowie zeby zaraz robic ekstremalne rzeczy ale lezenie tez nie gwarantuje sukcesuU mnie dopiero 4dpt a już szaleje, moze nie przez myśli ale z nudów bo maz każe mi leżeć i nic nie robic
Myślicie że mozna zrobic hybrydę na paznokcie czy lepiej na tym etapie nie ryzykować i odpuścić ?
Ja właśnie na odwrót poprzednimi razy robiłam dużo nawet pracowałam a prace ma fizyczna i nic a teraz sie oszczędzam i mam nadzieje ze choć jedno z 2 sie zagnieździła a najlepiej obaja po pierwszym transferze lezalam plackiem i nic a teraz lazilam po Zakopanym i po Slowacji po gorkach i zamku na ktory musialam wejsc po 300 schodach do gory i tyle samo na dol i jakos sie udalo nie mowie zeby zaraz robic ekstremalne rzeczy ale lezenie tez nie gwarantuje sukcesu
Nie mam zwykłych lakierów w domu moze wytrzymam jeszcze do bety a pozniej sie okażeJa robię paznokcie w domq i odmówiłam juz 6 osobom bo jednak wole dać sobie spokój i zaopiekować sie sama sobą. Ja od wczoraj leżę głownie jedynie obiad robiłam ze względu na te dziwne odczucia. Lepiej pomaluj lakierem
Ja też nie uważam, że lezenie plackiem coś pomoże bo w sumie kobieta zachodząc w ciaze na poczatku nawet nie ma świadomości i zyje tak samo jak wczesniej ale że mąż pracuje w domu to do niedzieli zabronił mi cokolwiek robic, ale w sumie trzeba to wykorzystać, że mąż usługuje aczkolwiek strach pozniej stanąć na wadzeja po pierwszym transferze lezalam plackiem i nic a teraz lazilam po Zakopanym i po Slowacji po gorkach i zamku na ktory musialam wejsc po 300 schodach do gory i tyle samo na dol i jakos sie udalo nie mowie zeby zaraz robic ekstremalne rzeczy ale lezenie tez nie gwarantuje sukcesu