reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

jutro sie dowiem mam nadzieje ze to nie jest za duzo i wszystko bedzie dobrze na usg bo juz sie przyzwyczailam do mysli ze bede mama
Bedzie dobrze, ja sie cały czas przyzwyczajam a mój mąż jeszcze bardziej. Do wszystkiego podchodzimy na luzie.
Daj jutro znac jak sie czegoś dowiesz

reklama
Bedzie dobrze, ja sie cały czas przyzwyczajam a mój mąż jeszcze bardziej. Do wszystkiego podchodzimy na luzie.
Daj jutro znac jak sie czegoś dowiesz
napewno napisze ...no do mojego meza jeszcze to nie dociera moze jak jutro zobaczy usg to wtedy uwierzy zreszta tylko moja mama wie jak narazie brat sie sam domyslil ale powiedzialam ze powiem cos wiecej po wizycie u lekarza

Rbyka wizytę ma dopiero 5.09 bo mój gin.chce jak to powiedział " żeby juz wszystko było wiadomo " no to czekam i się denerwuje. ...najlepiej czekanie na beta , teraz czekanie na wzrost i serduszko. ....cierpliwość to moje drugie ja teraz hahhah

U mnie dopiero 4dpt a już szaleje, moze nie przez myśli ale z nudów bo maz każe mi leżeć i nic nie robic :p
Myślicie że mozna zrobic hybrydę na paznokcie czy lepiej na tym etapie nie ryzykować i odpuścić ? :)
Wyciąg go na spacer! Ja 3 razy leżałam i po ostatnim powiedziałam że nie będę już tak robić. Wyjadę, będę spacerować żeby odsunąć myśli od jednego. Spacery są bardzo wskazane bo wpływają na lepsze ukrwienie macicy tylko nie w dzień kiedy był transfer bo w tedy faktycznie należy leżeć.

Ja też nie uważam, że lezenie plackiem coś pomoże bo w sumie kobieta zachodząc w ciaze na poczatku nawet nie ma świadomości i zyje tak samo jak wczesniej ale że mąż pracuje w domu to do niedzieli zabronił mi cokolwiek robic, ale w sumie trzeba to wykorzystać, że mąż usługuje :p aczkolwiek strach pozniej stanąć na wadze :D
Ja w tedy nie boje się stawania na wadze bo nic nie podjadam to tu to tam:) Posiłki mam o jednakowej porze, dużo owoców i mało słodyczy. 2 tygodnie w łóżku i 2 kg mniej miałam przy 2 podejściu. Teraz przytyłam ale to przez leki bo jadłam mało

Rbyka wizytę ma dopiero 5.09 bo mój gin.chce jak to powiedział " żeby juz wszystko było wiadomo " no to czekam i się denerwuje. ...najlepiej czekanie na beta , teraz czekanie na wzrost i serduszko. ....cierpliwość to moje drugie ja teraz hahhah
ja tez czekalam na wizyte ponad dwa tygodnie ja myslalam ze do bety jest stres a tu niespodzianka po becie tez jest stres i tak bez konca :-p:-) :)

reklama
Do góry