reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
U mnie dopiero 4dpt a już szaleje, moze nie przez myśli ale z nudów bo maz każe mi leżeć i nic nie robic :p
Myślicie że mozna zrobic hybrydę na paznokcie czy lepiej na tym etapie nie ryzykować i odpuścić ? :)
Ja robię paznokcie w domq i odmówiłam juz 6 osobom bo jednak wole dać sobie spokój i zaopiekować sie sama sobą. Ja od wczoraj leżę głownie jedynie obiad robiłam ze względu na te dziwne odczucia. Lepiej pomaluj lakierem ;)

U mnie dopiero 4dpt a już szaleje, moze nie przez myśli ale z nudów bo maz każe mi leżeć i nic nie robic :p
Myślicie że mozna zrobic hybrydę na paznokcie czy lepiej na tym etapie nie ryzykować i odpuścić ? :)
ja po pierwszym transferze lezalam plackiem i nic a teraz lazilam po Zakopanym i po Slowacji po gorkach i zamku na ktory musialam wejsc po 300 schodach do gory i tyle samo na dol i jakos sie udalo nie mowie zeby zaraz robic ekstremalne rzeczy ale lezenie tez nie gwarantuje sukcesu

ja po pierwszym transferze lezalam plackiem i nic a teraz lazilam po Zakopanym i po Slowacji po gorkach i zamku na ktory musialam wejsc po 300 schodach do gory i tyle samo na dol i jakos sie udalo nie mowie zeby zaraz robic ekstremalne rzeczy ale lezenie tez nie gwarantuje sukcesu
Ja właśnie na odwrót poprzednimi razy robiłam dużo nawet pracowałam a prace ma fizyczna i nic a teraz sie oszczędzam i mam nadzieje ze choć jedno z 2 sie zagnieździła a najlepiej oba :-D

Luna ja robiłam chyba tydzień po transferze hybrydy :) W sumie teraz już 4 raz robie, bo mc po mc mam wesela :) Więc za tydz znów robie, ale już ostatni raz :)

Ja robię paznokcie w domq i odmówiłam juz 6 osobom bo jednak wole dać sobie spokój i zaopiekować sie sama sobą. Ja od wczoraj leżę głownie jedynie obiad robiłam ze względu na te dziwne odczucia. Lepiej pomaluj lakierem ;)
Nie mam zwykłych lakierów w domu :D moze wytrzymam jeszcze do bety a pozniej sie okaże :)

Ja też nie uważam, że lezenie plackiem coś pomoże bo w sumie kobieta zachodząc w ciaze na poczatku nawet nie ma świadomości i zyje tak samo jak wczesniej ale że mąż pracuje w domu to do niedzieli zabronił mi cokolwiek robic, ale w sumie trzeba to wykorzystać, że mąż usługuje :p aczkolwiek strach pozniej stanąć na wadze :D

Koralik przykro mi... Ktorys z tych 4ch na pewno jest tym wlasciwym.
Rybko lekarz kazal Ci tak bete powtarzac? Bo mnie byla raz, potem wizyta po dwoch tyg i tyle. A Ty widze juz ktoras z rzedu robisz.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Rybka 14, możesz mi napisać jakiedy poziomy ma twoja beta,, bo my w podobnymiarę czasie miałyśmy transfer, ja miałam 29.07
I beta 9.08 547
II beta 12.08 2554
III bata 16.08 5525
IV beta 24.08 30760

Do góry