reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Husan, jak się czujesz? Krwawienie nie wróciło?

Koralik, co u Ciebie? Jak samopoczucie z kropkami? Dziś chyba się już kończą zakopywać, prawda? :)

Ewcia, jak na wakacjach w Polsce? Co z Twoją @? Mam nadzieję , że to plamienie nie było jednak zwiastunem torbieli.

Miłego dnia, dziewczyny! :)
A my się mamy dobrze, pracujemy :)
Dziś jest 6 dpt, wg rozpiski "proces implantacji jest kontynuowany gdy zarodek wnika głębiej w endometrium." Jutro będą zaimplantowane :) Tak naprawdę nic nie czuję, brzuch trochę jeszcze po hiperce okrągły a poza tym nic nie czuje..Wiem wiem nie zawsze trzeba coś czuć :) Narazie nie nakręcam się, czekam spokojnie do przyszlego tygodnia i zobaczę kiedy bętę zrobię. Teoretycznie powinnam po 14 dniach to wychodzi w sobote ale moze czwartek/piatek się wybiorę. Narazie niech się robaczki zakopują. Az boję się o tym myśleć żeby nie zapeszyć ale mam nadzieję że tym razem nam się uda.

Pęcherzyki same nie powinny Ci popękać :*

reklama
Jesli zarodki doszly do stadium blastki to uwazam ze zbedny jest tu kariotyp na ta chwile. Niepotrzebnie wydane pieniazki bo co to wniesie w tym momencie przeciez nie zniszczysz mrozakow. Troszke sie lekarz spoznil z tym badaniem. Co innego jak juz pisalam jesli zaczynalabys wszystko od nowa ale mam nadzieje ze nie bedziesz juz musiala. Uwierz w kropki ktorys z nich bedzie tym ktory z toba zostanie na 9 miesiecy i nie zawracaj sobie glowy kariotypem. Ewentualnie spytaj sie lekarza co w takim momencie kiedy masz zamrozone blastki dalo by badanie kariotypu niech ci wytlumaczy po co chcre zrobic te badanie.
Moze niech ktoras z forumowych kolezanek sie jeszcze wypowie na ten temat bo to tylko moje zdanie ja bym nie robila :)
Bardzo dziękuję za odpowiedź, też tak myślę, że póki co to zbędne wydanie kasy, tym bardziej, że mam zdrowego synka, więc ryzyko, że coś wyjdzie nie tak w kariotypie jest znikome podobno.

A my się mamy dobrze, pracujemy :)
Dziś jest 6 dpt, wg rozpiski "proces implantacji jest kontynuowany gdy zarodek wnika głębiej w endometrium." Jutro będą zaimplantowane :) Tak naprawdę nic nie czuję, brzuch trochę jeszcze po hiperce okrągły a poza tym nic nie czuje..Wiem wiem nie zawsze trzeba coś czuć :) Narazie nie nakręcam się, czekam spokojnie do przyszlego tygodnia i zobaczę kiedy bętę zrobię. Teoretycznie powinnam po 14 dniach to wychodzi w sobote ale moze czwartek/piatek się wybiorę. Narazie niech się robaczki zakopują. Az boję się o tym myśleć żeby nie zapeszyć ale mam nadzieję że tym razem nam się uda.

Pęcherzyki same nie powinny Ci popękać :*
Ja głęboko wierzę w Twoje Kropki :) Musi się udać!

Husan, jak się czujesz? Krwawienie nie wróciło?

Koralik, co u Ciebie? Jak samopoczucie z kropkami? Dziś chyba się już kończą zakopywać, prawda? :)

Ewcia, jak na wakacjach w Polsce? Co z Twoją @? Mam nadzieję , że to plamienie nie było jednak zwiastunem torbieli.

Miłego dnia, dziewczyny! :)

Dziekuje ze pytasz. Ale krwawienie nie wrocilo i mam nadzieje ze juz nie wroci strasznie sie wystraszylam. Ale zebym nie wiedziala ze jestem w ciazy to bym myslala ze dostalam @ i to taka obfita.
A co do sluzu to zacznij pomalu sie przyzwyczajac bo u mnie teraz to normalne.

reklama
Do góry