reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzięki dziewczyny, mam nadzieje że do jutra przetrwają i zostaną ze mną. Brałyscie jakies witaminy dla kobiet w ciazy po transferze ?
Myślicie że taka mała ilosc i jakość moich jejeczek jest przez zła stymulację ?

Dzięki dziewczyny, mam nadzieje że do jutra przetrwają i zostaną ze mną. Brałyscie jakies witaminy dla kobiet w ciazy po transferze ?
Myślicie że taka mała ilosc i jakość moich jejeczek jest przez zła stymulację ?

Uwazam, ze tak. Taka ilosc niedojrzalych komorek swiadczy wedlug mnie o zlej stymulacji. Tez mialam taka raz przy dlugim protokole. Zmienili na krotki i bylo o niebo lepiej.

Nie bralam witamin nawet jak w ciazy bylam ;)

Prosze o wpisanie do kalendarza na 30/08 na wizyte przed crio.

Dzwoniłam do kliniki i z 8 komórek tylko dwie zapłodnili bo reszta była niedojrzałych :( mam zle przeczucia ehh
Kochana nie ma co się załamywać. U mnie z 7 pobranych 3 się zaplodnily z czego 2 przeżyły i podali mi w 3 dobie i jedna została z nami. Teraz juz 6 mc będzie
Też po tel byłam załamana i podeszłam do transferu obojętnie. I się udało :)

Kochana nie ma co się załamywać. U mnie z 7 pobranych 3 się zaplodnily z czego 2 przeżyły i podali mi w 3 dobie i jedna została z nami. Teraz juz 6 mc będzie
Też po tel byłam załamana i podeszłam do transferu obojętnie. I się udało :)
Mam nadzieje że u mnie bedzie podobnie. Troche załamka mija i tłumacze sobie że przecież nic juz nie poradzę i muszę czekać, wierząc że bedzie szczęśliwe zakończenie :)

Zgadzam się - skoro są zarodki w stadium blastocysty, to co teraz wniesie kariotyp? Chyba, że ma pokazać, że masz jakiś gen odpowiedzialny za poronienia, ale z drugiej strony masz już dziecko. Zapytaj lekarza - niech Ci wytłumaczy, co to ma dać. Badanie kosztuje ok. 1500 zł i na wynik czeka się 6 tygodni.
Motylku za co ty placilas tyle kasy moj m robil za 450 w diagnostyce
A na poronienia robi sie mutacje v leiden i przeciwciala antykardiolipinowe

reklama
Do góry