iga2421
Fanka BB :)
Ja tez Ewunka tanczy wiec nie moge byc inaczej
A będziesz miała podawane 2 zarodki czy jeden?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez Ewunka tanczy wiec nie moge byc inaczej
Rewelacja kolorowe pastylki i tance chulance Ewci poczymily cuda teraz Ewcia musi odtanczyc rytualny taniec za piekny rozwojAaaaaaaa zadzwonili przed chwilą. Na 6 jajek zaplodnilo sie 6 !!!!!!
Transfer w sobotę.
Tak Igus, bierzemy 2
Biedna, tyle roboty jeszcze ma potem tance za betę, serduszko... sie natańczyRewelacja kolorowe pastylki i tance chulance Ewci poczymily cuda teraz Ewcia musi odtanczyc rytualny taniec za piekny rozwoj
Niech tanczy mu tez zatanczymy dla niej jak zrobimy to wszystkie na raz to beda blizniaki razy 2Biedna, tyle roboty jeszcze ma potem tance za betę, serduszko... sie natańczy
Aaaaaaaa zadzwonili przed chwilą. Na 6 jajek zaplodnilo sie 6 !!!!!!
Transfer w sobotę.
Tak Igus, bierzemy 2
Przykro mi ale wiem sama po sobie moje małżeństwo też jest w kiepskim stanieTak czasem bywa uwarzam ze to bylo najlepsze rozwiazanie