reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dzień dobry.
Motylku za jajeczka ciocia dziś odstawi obereczka :D
Gosia a jak tam dostałaś @ mąż dostał krzesłem. ?
Kasia byłaś w końcu u teściowej zołzy. ?
Malvi dziewczynka :tak::tak::tak:
Nie bylam...ale w przyszlym tyg chce zaliczyc szwagierke i jej dziecko i mieć ich z glowy...do tesciowej nie chce mi sie nawet dzwonic...o czym ja mam niby z nia rozmawiac jak zero wspolnych tematow...

reklama
Nie bylam...ale w przyszlym tyg chce zaliczyc szwagierke i jej dziecko i mieć ich z glowy...do tesciowej nie chce mi sie nawet dzwonic...o czym ja mam niby z nia rozmawiac jak zero wspolnych tematow...
Nie dzwoń, bo pewnie tylko Cię wyprowadzi z równowagi. Im mniej stresu, tym lepiej. A szwagierka z nią mieszka? Może spróbuj iść w momencie, gdy teściowej nie będzie.

Nie dzwoń, bo pewnie tylko Cię wyprowadzi z równowagi. Im mniej stresu, tym lepiej. A szwagierka z nią mieszka? Może spróbuj iść w momencie, gdy teściowej nie będzie.
Z tego co wiem to miala nie mieszkac z matka...chce tak zrobic zeby isc jak bedzie sama z dzieckiem...ale zobaczycie...tak za ok 2 tyg ja albo moj M dostanie telefon ze jak ja smialam nie zadzwonic albo nie odwiedzic tesciowej...jak ja bym chciala byc już wtedy w ciazy i zyc szczesciem i pokazac im wiecie co :)

Z tego co wiem to miala nie mieszkac z matka...chce tak zrobic zeby isc jak bedzie sama z dzieckiem...ale zobaczycie...tak za ok 2 tyg ja albo moj M dostanie telefon ze jak ja smialam nie zadzwonic albo nie odwiedzic tesciowej...jak ja bym chciala byc już wtedy w ciazy i zyc szczesciem i pokazac im wiecie co :)
Nastaw się, że tak właśnie będzie - będziesz już wtedy w ciąży :) Zresztą z tyłu ładnych zarodków, to tylko ciąża może być :)

reklama
Do góry