reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć! pisalam wcześniej, dziękuję westaice za odpowiedź westice <3 i próbę uspokojenia, u mnie beta 7dpt 194 wczoraj 8dpt 389 ale niestety wczoraj byłam u lekarza a krwawienie mocno się rozkreciło- właściwie jak miesiączka :( lekarz mówi że szanse niewielkie na utrzymanie ciązy i mam powtarzac bete ale po minie sądzę że nic dobrego mnie nie czeka ;( czy ktoś miał podobnie? warto mieć jakąkolwiek nadzieję ?:(((

Cześć! pisalam wcześniej, dziękuję westaice za odpowiedź westice <3 i próbę uspokojenia, u mnie beta 7dpt 194 wczoraj 8dpt 389 ale niestety wczoraj byłam u lekarza a krwawienie mocno się rozkreciło- właściwie jak miesiączka :( lekarz mówi że szanse niewielkie na utrzymanie ciązy i mam powtarzac bete ale po minie sądzę że nic dobrego mnie nie czeka ;( czy ktoś miał podobnie? warto mieć jakąkolwiek nadzieję ?:(((
Ally nie wiem co powiedzieć :(
Trzymam mocno kciuki żeby to jednak był jakiś fałszywy alarm. Trzeba wierzyć, że Twój kropek trzyma się tam z wszystkich sił!

My jednak chyba dopiero w październiku pojedziemy po leki miesiąc będziemy do tyłu nie wyrobimy z resztą badań w tym tygodniu przed wyjazdem :-( coś nam to nie idzie jakiegoś pecha mamy

To będzie Wasze pierwsze podejście?
My teraz będziemy 2 raz w Novum tym razem. Tez nam mówiła o tym kariotypie. Może zrobimy dla świętego spokoju. Dziś byłam ma cytologii i musze stan zapalny wyleczyć :( ,choć grupa II i nie ma zagrożenia, ale na wszelki wypadek.
Przepisała mi Macmiror. Brała może to któraś z Was?ponoć w ciąży tez się to bierze.
Kurcze,przed tym podejściem nie miałam żadnych problemów :( żadnych torbieli,nadzerek itp.
Ja brałam jak leczyłam bakterie w poch.... Strasznie się wydala:)

reklama
Do góry