katharina203
Fanka BB :)
Koraliku super wiadomosc...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super wynik! Trzymam kciuki za dalsze sukcesyJa?? Wlasnie nie wypuścili z pozabiegowej.Pobrali 8 pieknych jajeczek ide na śniadanko i czekam na wypis.Dziękuję bardzo za wszystkie kciuki :*
Ally nie wiem co powiedziećCześć! pisalam wcześniej, dziękuję westaice za odpowiedź westice <3 i próbę uspokojenia, u mnie beta 7dpt 194 wczoraj 8dpt 389 ale niestety wczoraj byłam u lekarza a krwawienie mocno się rozkreciło- właściwie jak miesiączka lekarz mówi że szanse niewielkie na utrzymanie ciązy i mam powtarzac bete ale po minie sądzę że nic dobrego mnie nie czeka ;( czy ktoś miał podobnie? warto mieć jakąkolwiek nadzieję ?((
Ja brałam jak leczyłam bakterie w poch.... Strasznie się wydalaTo będzie Wasze pierwsze podejście?
My teraz będziemy 2 raz w Novum tym razem. Tez nam mówiła o tym kariotypie. Może zrobimy dla świętego spokoju. Dziś byłam ma cytologii i musze stan zapalny wyleczyć ,choć grupa II i nie ma zagrożenia, ale na wszelki wypadek.
Przepisała mi Macmiror. Brała może to któraś z Was?ponoć w ciąży tez się to bierze.
Kurcze,przed tym podejściem nie miałam żadnych problemów żadnych torbieli,nadzerek itp.
Super Wiesz ile jest dojrzałych?Ja?? Wlasnie nie wypuścili z pozabiegowej.Pobrali 8 pieknych jajeczek ide na śniadanko i czekam na wypis.Dziękuję bardzo za wszystkie kciuki :*
8 dojrzalych na 8 pobranychSuper Wiesz ile jest dojrzałych?
Na transfer mam sie szykowac na sobote jezeli wszystko pojdzie dobrze, tfu tfu. Beda 2 zarodki 3-dniowe podane.Nikt nic nie mowil ze za duży jest...Koraliku super wynik teraz trzymamy kciuki zeby pieknie sie zaplodnily
A jak z transferem przy takim e2