Ewunka
Fanka BB :)
Marta .? ? ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba będę cały czas jakiś nerwosol braćja raz miałem początek hiperki. ..
potem tak się bałam ze przy następnej stymulacji ze strachu 0 pęcherzyków zero reakcji. .....
Czekam na wyniki .Też mi coś serce wali. .....Ja bym chciała dziewczynkę [emoji173]️ ale tak naprawdę najważniejsze zeby zdrowe było [emoji4]
Ja przed wizytami przeżywam takie stresy, ze wczoraj kupiłam sobie detektor tętna i nie potrafię go użyć [emoji20]
No i mam tak wysokie tętno, ze byłam u kardiologa- założyli mi holter, dzisiaj wyniki [emoji849]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie ma się co hiperki bać .......Chyba będę cały czas jakiś nerwosol brać
Przy pierwszym podejściu też się bałam, ale było OK. Teraz staram się w ogóle o tym nie myśleć.Chyba będę cały czas jakiś nerwosol brać
Ja?? Wlasnie nie wypuścili z pozabiegowej.Pobrali 8 pieknych jajeczek ide na śniadanko i czekam na wypis.Dziękuję bardzo za wszystkie kciuki :*Marta .? ? ?
Dobrze,że mam zapierdziel w robocie to nie będzie kiedy myślećNie ma się co hiperki bać .......
No przecież nie ja 8 jaj ładnie czekamy do jutra ile uda się zaplodnic i czy robią transfer. ?Ja?? Wlasnie nie wypuścili z pozabiegowej.Pobrali 8 pieknych jajeczek ide na śniadanko i czekam na wypis.Dziękuję bardzo za wszystkie kciuki :*
No ja pewnie wezmę jakieś nadgodzinyDobrze,że mam zapierdziel w robocie to nie będzie kiedy myśleć
Dobry wynikJa?? Wlasnie nie wypuścili z pozabiegowej.Pobrali 8 pieknych jajeczek ide na śniadanko i czekam na wypis.Dziękuję bardzo za wszystkie kciuki :*