reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wczesniej tez mialam swoje zdjecie z troche wczesniejszych czasow jak jeszcze farba na lepetynie byla. A teraz na urlopie zaszalalam a co :)
Ale chyba nie jest tak zle ?? :)
Dawaj swoje zdjecie
Bardzo dobrze! :) fajną fryzura, bardzo mi się podoba i sama o czymś takim myślałam,ale u mnie się to nie sprawdzi - mam kręcone włosy.

Ja mam tylko FB, z instagrama nie korzystam.
Może da się tu zrobić jakąś grupę zamkniętą, gdzie wrzucimy swoje zdjęcia. Każda będzie wiedziała, jak wyglądamy, a nie zobaczy tego nikt spoza nas. Co Wy na to? Ja lubię takie zagadki, mogę tu pogmerać i spróbować to założyć :)
Sprobuj :)

Dziewczyny, AMH robimy w dowolnym dniu cyklu?
Wracamy z wakacji i zabieramy sie za wszystkie badania, tzn maż bo ja mam tylko do zrobienia HIV i AMH.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak

Ja mam tylko FB, z instagrama nie korzystam.
Może da się tu zrobić jakąś grupę zamkniętą, gdzie wrzucimy swoje zdjęcia. Każda będzie wiedziała, jak wyglądamy, a nie zobaczy tego nikt spoza nas. Co Wy na to? Ja lubię takie zagadki, mogę tu pogmerać i spróbować to założyć :)

Ja znowu nie lubie fb. Każdy może wszystko zobaczyć. To nie dla mnie.

Tzn? Mogę sobie zablokować żeby nikt nie widział moich zdjęć oprócz zaakceptowanych znajomych? Bo normalnie jak wpisuje w google imię i nazwisko to cały profil mi wyskakuje i mogę sobie oglądać kogo chce.

reklama
Tzn? Mogę sobie zablokować żeby nikt nie widział moich zdjęć oprócz zaakceptowanych znajomych? Bo normalnie jak wpisuje w google imię i nazwisko to cały profil mi wyskakuje i mogę sobie oglądać kogo chce.
Tak, możesz tak zrobić. Ja mam wszystko poblokowane dla obcych, a nawet dla niektórych z dalszych znajomych. Na instagramie za to chyba wszystko można zobaczyć nawet, gdy się go nie ma. Tak chyba ja widziałam Ciebie, gdy wymieniałyście się tu z dziewczynami nickami :)

Do góry